istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Bodrum Havalimanı Araç Kiralama Hizmetleri

Bodrum Havalimanı Araç Kiralama Hizmetleri

Bodrum havalimanı araç kiralama hizmeti almak isteyenlerin büyük bir çoğunlu tatilciler olmaktadır. Bu nedenle de özellikler yaz aylarında Bodrum araç kiralama firmaları yoğun bir dönem yaşamaktadır. Tatilcilerin arabasız kalmaması için tatil planı yaptıkları günlerde araçlarını da kiralamaları gerekmektedir. Bunun için en hızlı sonucu tabi ki internet sağlamaktadır.

Tatilciler otel rezervasyonlarını yaptırdıkları gün Bodrum’da faaliyet gösteren araç kiralama firmalarını da araştırarak araçlarını rezerve ettirmelidirler. Geç kalındığı takdirde maalesef araç bulmak güçleşmektedir. Bu durumda da Bodrum tatilinden istenilen tat ve konfor alınamamaktadır.

Aracınızı kiralarsanız Bodrum Havalimanı’ndan başlayan tatil serüveniniz tatilin sonlanmasına dek konforlu ve eğlenceli geçecektir. Otele gitme ve taksi bulma telaşı yaşamadan kendi aracınıza binerek Bodrum’un keyfini sürerek otelinize kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

 

Bodrum Havalimanı Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Bodrum’da konforlu bir tatil yapmak isteyen tatilcilerin büyük çoğunluğu araç kiralamaktadır. Bu sayede gitmek istedikleri yere istedikleri zaman kolaylıkla gidebilmektedirler. Tabi bu konfora sahip olabilmek için araç kiralama işini geciktirmemek gerekmektedir. Çünkü özellikle yaz aylarında tüm araç kiralama firmalarında kontenjanlar dolmaktadır ve boşta araç kalmamaktadır.

Bu nedenle tatilciler otellerini rezerve ettikten hemen sonra Bodrum araç kiralama firmalarını araştırmalıdır. Kendileri için en uygun teklifleri sunan firmaların listesini hazırlamalıdır. Liste içerisinden seçtikleri firma ile anlaşarak tatil yapacakları tarihler arasında en uygun aracı kiralamalıdırlar.

Kiralanan araç Bodrum Havalimanı’ndan teslim alınırken mutlak suretle yakıt göstergesi kayıt edilmelidir. Ayrıca araç kontrol edilerek kırık, çizik ve arıza tespiti yapılarak bildirilmelidir. Bu işlemleri yaparak kendinizi ek masraflara karşı garanti altına almış olursunuz.

Aracın kasko ve sigorta hizmetlerinin firma tarafından karşılanıp karşılanmadığı soruları firma yetkilerine iletilmelidir. Ayrıca çocuklu ve bebekli aileler için çocuk koltuğu desteği sağlanıldığından emin olunmalıdır.

Aracı kiralayacak kişinin ehliyeti olmalı ve 25 yaşından büyük olmalıdır. Bu yaş sınırı bazı firmalarda farklılık gösterebilir. Ayrıca ödemeler için bir kredi kartına sahip olunmalıdır. Kredi kartı bilgileri; trafik cezası, eksik yakıt teslimi ve kaza gibi ekstra giderlerin tahsili için Bodrum havalimanı araç kiralama firmaları tarafından talep edilmektedir. Bu nedenle aracı ilk teslim aldığınızda bulunan yakıt miktarı ile iade ederken ki yakıt miktarının aynı olduğundan emin olmalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir