istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Addmefast Bot indir

Addmefast Bot indir

Addmefast Bot Ne yapabilirsiniz?

Sosyal medya ile uğraşanlar iyi bilirler, takip ve izlenme arkadaşlık arttırma gibi bir çok yöntem için yardımlaşma yoluyla hızlı bir şekilde artışın en iyi platformu addmefast sitesidir. Bu sitede Twitter, Youtube, Facebook gibi başlıca siteler gibi bir çok ek hizmette alabilirsiniz. Hatta web sitenize hitte gönderebilirsiniz. Ama bu site puan sistemi ile çalıştığı için bir çok kişiye eziyet gibi gelmektedir. Puan kazanmak için saatlerce başında beklemeniz gerekebilir. Tabiki karşılığında aldığınız şeyler için buna değer ama yinede bunu addmefast bot ile kolayca yapabilirsiniz.

Botun kullanıcı ve mantığı zaten çok kolay. Antivirüs kapalı şekilde programı çalıştırın üyeliğiniz ile giriş yapın. Sonrasında youtube surf ile puan kazanmaya başlayın. Web site ile de kazanabilirsiniz ama youtube önerilir.

Addmefast botu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Botun kullanımı çok kolay, Windows tabanlı çalışan bir programdır ve kullanım için Windows 7 önerilmektedir. Daha öncede söylediğimiz gibi Antivirüs programlarını devre dışı bırakmanız gerekebilir. Windows 10’da Defender sorun yaşatmakdadır. Devre dışı bırakarak çalıştırmanız gerekli ama yinede bir süre sonra kapatmalar yaptığını gözlemledik.

Addmefast botu için yaşadığınız sorunlar ve sormak istediğiniz sorular için konu altına yorum yapınız. Yorumlarınıza çözümleri  cevap olarak alacaksınız. Konuya puan vererek ne kadar yararlı olduğunu sadece bir tık ile bize bildirebilirsiniz. Böylelikle kullanıcıların isteklerine yönelik çalışmalarımıza devam edebiliriz.

Facebook sayfa beğendirme, beğeni, paylaşım ve diğer ek özellikleri yanında, Twitter, instagram, ask.fm, youtube gibi diğer platformalardada puanla destek alabiliyorsunuz. Sayfanızın kullanıcı sayısını arttırabilir, Videolarınızın izlenme sayısını arttırabilir, Fotograflarınızın beğenilerini arttırabilir ve daha birçok şey yapabileceğiniz bir platformdur. – İnstagram takipçi arttırma konusu ilginizi çekebilir.

Bu platformun çalışma mantığı sizin diğer kullanıcılara yaptığınız destek kadar puan alarak kendiniz için istekte bulunmanızdır. Tabiki bunları bilgisayar başında tıklayarak yapmak zorundasınız. Bu sorundan kurtulmak içinde puan botu sizin için devreye giriyor. Bu bot sayesinde gündelik işlerinizi hallederken addmefast botu sizin için puan kazanmaya başlayacaktır.

Bu botta daha önce paylaştığımız addmefast puan botu ile aynı işlemi görmektedir. Farklı bir kullanımı yoktur.

Addmefast botu size iki seçenek sunarak web site hit trafiği üzerinden puan kazanmanızı sağlıyor. Yada video izleyerek puan kazanmanızı sağlıyor. Kullanıcılar video izlenimleri için daha çok puan verdikleri için youtube izlenmesi tavsiye edilmektedir.

Bot ile ilgili yaşadığınız sorunlarınızı veya düşüncelerini yorum olarak belirtmeyi unutmayın.

Bir yanıt yazın