istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Adana’yı yol geçen hanına çevirdiler! Yine çatışma çıktı

Adana'nın Yüreğir ilçesindeki bir kahvede meydana gelen tartışma silahlı çatışmaya döndü. Kahvede iki grup arasında yaşanan silahlı çatışma sonucunda her iki taraftan bir kişi hayatını kaybetti. Çatışmanın uyuşturucudan dolayı çıktığı biliniyor.

Adana’da sürekli olarak bir yaralanma yada ölüm haberi ile karşınıza çıkmak bizi çok üzüyor. Bazılarımız Adana’yı bir dizi ile, bazılarımız seçimler ile tanıdı ama yinede Adana oldukça güzel bir şehrimizdir ve konumu oldukça önemlidir. Her anlamda Türkiye’nin kalbi görevini yapan Adana’da dün meydana gelen olay yine ‘yok artık’ dedirtti. Adana’da bir kahvede iki grup arasında çatışma çıktı. Kahvede oturanlara silah ile saldıranlara karşılık olarak yine silahlar ortaya çıktı. İki kişinin öldüğü ve iki kişininde ağır yaralandığı silahlı çatışmadan sonra olay yerine emniyet ekipleri geldi ve bölgeyi kontrol altına aldı. Olay yeri inceleme ekipleri ve özel hareket polisleri olay yerinde güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkardı.

HER İKİ TARAFTAN CENAZE ÇIKTI

Olay yaşandıktan sonra hastaneye kaldırılan iki kişinin hayatını kaybettiği haberi sosyal medyada ortaya çıktı. Adana’da bu tür olayların yaşanması ve halen önlemler alınmaması bizi gerçekten bazen sinirlendiriyor çünkü Adana sanki artık Türkiye’den ayrı bir yer haline geldi gibi görünüyor. Teksas’tan farkı kalmayan Adana sokaklarında her gün yeni bir silahlı yada daha ağır silahlı çatışma çıkıyor ve insanlar toprak altına giriyor. Yaşanan bu çatışmaların uyuşturucu yüzünden olduğu tahmin ediliyor ama elbette basına verilen bir bilgi olmadığı için konu hakkında detaylı bir bilgiyi siz değerli okuyucularımıza veremiyoruz.

YÜREĞİR’DE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Olay bittikten sonra ambulanslar ile hastaneye kaldırılan ağır yaralı suçlulardan iki kişi hayatını kaybetti. Hastaneye gelen aileleri ise kötü haber karşısında gözyaşlarına boğuldu. Yüreğir ilçesi Çamlıbel Mahallesi’nde meydana gelen olayda, olayın yaşandığı kahvede halen yasın hakim olduğu görülüyor. Emniyet ekiplerinin araştırması devam ediyor ama iddiaya göre iki grup arasında uyuşturucudan dolayı bir tartışma yaşandığı söyleniyor.

Bir yanıt yazın