istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Yakında dünyanın her yerinde ücretsiz internet dönemi başlayacak

Yakında dünyanın her yerinde ücretsiz internet dönemi başlayacak

Uzaya uydu ve araçlar gönderdiğimiz dönemlerde dijital dünyada da çok fazla konuşulan sorulardan birisi televizyon kanalları için gönderilen uydular aracılığı ile televizyon yayın akışı alabilirken internet neden kullanılamıyor ve kablolu bağlantı yapmak zorunda kalıyoruz du. Aslında kablosuz şekilde internet alabileceğiniz sistemler var tabiki Uydunet gibi hizmetler bir çok büyük şehirde alınabiliyor ama tabiki bu tam olarak istenen bir teknoloji değil.

Son zamanlarda SpaceX ve Blue Origin gibi firmaların yeni girişimlerinin bu yönde olduğu bir çok teknoloji ile ilgilenen kişileri sevindirdi. Özellikle Facebook’un dünyanın her yerinde alçak uçan dronlar yardımıyla internet dağılımı yapılacağı konuşulurken SpaceX gibi büyük bir firmanın uzaya internet için bir uygu göndermesi çok daha büyük bir beklenti oluşturdu.

Bir çok şirketin bu yönde çalışmaları bulunuyor ve tüm şirketlerin ortalama verdikleri tarihlere bakılırsa 2022 ve 2025 tarihleri arasında çalışmaların sonuçlanarak tüm dünyaya uydu yardımları ile ücretsiz internet dağılımı yapılabilmesi bekleniyor!.

Bir yanıt yazın