istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Wordpres Uzmanı Nedir?

Dünya üzerinde milyonlarca sitenin altyapısını oluşturan Wordpress, Php tabanlı olarak oluşturulmuş bir blog scripti olarak hayatımıza girmiş olsada zamanla kurumsal tasarımlardan tutun film ve E ticaret sitelerine kadar bir çok sitenin altyapısını oluşturur hale gelmiştir.

Wordpres Uzmanı Nedir?

Tema odaklı olarak çalışan ve açık kaynağı sayesinde geliştirilmeye elverişli olması bir çok webmaster tarafından daha iyi seviyeye getirilmesine vesile olmuştur. Ücretsiz olarak kullanımına izin verilen WordPress kullanımını yaygınlaşmasının temellerinde kolaylığı kadar Google tarafından oluşturulan algoritmalara kolay uyum sağlamasıda vardır. Bu nedenle WordPress’in SEO açısından çok iyi olduğu düşünülmektedir.

WordPress kullanımı her ne kadar kolay olsada, derinlere inildiğinde tasarımsal ve fonksiyon olarak bakıldığında sayfaları, yazıları ve alternatif bölümleri ile tamamen uzmanlık gerektiren ve en azından php diline aşinalığı olmayan kişiler tarafından değiştirilmemesi gereken kısımlardır. Bunun için WordPress uzmanı, tema üzerindeki fonksiyonları ve tasarım değişikliklerini site üzerindeki düzeni bozmadan daha optimize bir hale getirme konusunda yetkin olan kişilere verilen isimdir. Alternatif olarak oluşturulan kısımlar, WordPress üzerine yeni eklenen veya eklenecek olan bütün özellikleri site hatalarına yer vermeden düzenleyen kişilerdir.

. . .

NASIL WORDPRESS UZMANI OLUNUR?

Günümüzde kendinize yeni bir kimlik oluşturmak oldukça basittir, en büyük örneği sosyal medya profil alarında görülmektedir. Herkesin kendisini olmayan bir şirketin CEO’su olarak tayin ettiği bu dönemde kelime olarak WordPress Uzmanı olmanız çok kolay, ama gerçekten uzman kimliğini taşımak istiyorsanız kendinize wordpress üzerinde yapamadığım bir şey var mı sorusunu sorduğunuzda cevabınız hayır alana kadar kendinizi geliştirmeniz olacaktır.

WordPress Php’den farklı olarak ek komutlar ve fonksiyonlar ile oluşturulan bir çok özellik eklenebilmektedir. Tabiki her şeyi ezbere yapabileceğiniz kadar basit bir sistem değil ama neyi nereye koyacağınızı bilmeniz size en azından WordPress uzmanı yolunda bir adım atmanızı sağlayacaktır.

Bir yanıt yazın