istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Ünlü spiker Mesut Yar’dan seçim vaadi

Ünlü spiker Mesut Yar’dan seçim vaadi

Cumhuriyet Halk Partisinden Datça Belediye Başkan aday adayı olan ünlü spiker Mesut Yar projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü spiker Datça için önemi isimler ile yola çıktığını söyledi. Yar ” Belediye Başkanı olursam Datça’yı parsel parsel satmayacağım ” dedi.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre CHP’den turizm kenti olan Datça’dan Belediye Başkan aday adayı olan ünlü spiker Mesut Yar en büyük seçim vaadini açıkladı. Şener Şen, Şevket Altuğ,Emel Sayın gibi bir çok ünlünün evlerinin olduğu Datça’dan aday olan Mesut Yar ünlüleri ilçeye davet etti.

“Parsel Parsel Datça’yı satmayacağım”

Ünlü spiker Belediye Başkanı olması halinde en büyük vaadini de açıkladı. Yar ” Ne yapacağımdan çok ne yapmayacağımı söyleyebilirim. Herkes şimdi Mesut Yar şöhretli arkadaşlarını Datça’ya getirecek,parsel parsel Datça’yı şöhretli arkadaşlarına satacak. Bunu yapmayacağım” dedi. Yar, kendisi ile beraber bir ekibinin olduğunu bunların içersinde akademisyenler, stratejistler,turizmciler,bilim insanlarının, felsefecilerin, bürokratların yer aldığını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir