istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Türkiye’nin Doktorları Artık Doktorya ile Buluşuyor.

Türkiye’nin bütün illerindeki diş kliniklerini listeleyen ve dijital olarak hastalarla buluşturan Doktorya tüm şeirler ve ilçelerinde bulunan diş hekimlerine de rehberinde yer verdi ve listelemeye başladı.

Türkiye’nin Doktorları Artık Doktorya ile Buluşuyor.

Diş tedavileri ve fiyatları hakkında kolaylıkla iletişim kurulmasını sağlayan ve hastaların üyelik zorunluluğu olmadan özgür bir şekilde doktorlar ile iletişim kuracakları bu platformda şimdilik sadece diş hekimlerine ulaşılabiliyorken yakın zamanda Psikolog ve Diyetisyenleri içinde hizmetler verilecek.

Doktorya Diş Kliniklerine Hangi Hizmetleri Sunuyor

Sağlık sektörünün zorlu rekabetinden kurtularak kısa sürede potansiyel müşterilere ulaşmanızı sağlayan ve en kısa zamanda müşteriler ile iletişim kurulması için en basit şekilde ilerleyen Doktorya şehirlere özel çalışmaları ve Türkiye geneli çalışmaları ile alanında en iyi diş hekimlerini listeliyor. Google ve diğer sosyal medya platformlarında her gün büyük oranda tıklama ücretleriyle reklam veren klinikler artık birebir potansiyel müşterilerine Doktorya abonelikleri ile ulaşabilecekler. Aynı zamanda kendi profillerinde verdikleri hizmetleri en ince ayrıntısına kadar anlatabilecekleri kliniklerinden bahsedebilecekleri bu platform çok basit ve hastaların kolaylıkla klinikleri bulabilecekleri şekilde tasarlanmış şekilde.

Sizde size en yakın diş kliniğini bulmak için hemen doktorya.com adresini ziyaret edebilir veya eğer bir kliniğiniz varsa kayıt olmak için iletişim kurabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir