istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

The Mentalist – Dizi İncelemesi

Yozlaşmış bir devlet sisteminin en iyi anlatıldığı dizi olabilir. Dizinin konusu tek bir cümle ile özetlemek diziye kesinlikle haksızlık olur. Dizide anlatılması gereken karakterler sadece başroller olamaz.

The Mentalist – Dizi İncelemesi

The Mentalist,konusu oyunculuğu ve işlenişi olarak polisiye diziler arasında kesinlikle en üst sıralardadır. Bir medyumun eşinin cinayetinin hükümete polise sağlık çalışanlarına ülkenin her yerine nasıl damga vuracağına inanamayacaksınız. Yabancı dizi izle konusunda ön yargılarınız varsa bu diziye kesinlikle başlamalısınız

The Mentalist Konusu ve Oyuncuları

Sizlere gizem gerilim polisiye konusunda adeta ders verecek bir dizi olan The mentalist ilerleyen sezonlarda bambaşka bir dünyaya dönüşüyor.Ortalama 3.Sezon itibariyle dizi farklı bir alana geçiyor. Dizinin asıl öyküsü psişik güçleri olan medyum Patrick Jane adlı karakterin bir tv showunda azılı katil Red John hakkında alaycı tavırlarla söylediği sözler üzerine başlıyor. Bu olaydan sonra devam eden seride bu medyumun eve döndüğünde kötü bir sürprizle karşılaşmasına sebep oluyor.The mentalist dizi incelemesi ile sizlerle bu hikayeyi kısa bir şekilde anlatacağız.

Jane karakterini bekleyen kötü sürpriz kızı ve eşinin Red John tarafından öldürülmesi oluyor. Azılı katilin kurbanlarını öldürdüğü yerde bıraktığı kanla çizilmiş gülen surat bu katilin imzası sayılıyor.Hikayenin geri kalanı ise güzel dedektif Teresa Lisbonla tanışmasıyla devam ediyor. Red Johnun peşine düşen Jane davadan sorumlu olan ajan Lisbonın kapısını çalmasıyla kendini birden bire CBI ajanı olarak buluyor.

Dizi biraz The Monk tarzı ilerlesede sonradan sizleri şaşırtmaya devam edecek. Simon Baker ın muhteşem oyunculuğu ile dizinin ilerleyişi bambaşka bir hal alıyor. Alternatif dizi önerileri isteyen arkadaşlara bu polisiye dizisi kesinlikle dizi tavsiyesi olarak verilebilir. Dizi bir cinayetten nasıl devletin içine gizlenmiş bir örgütün açığa vurulmasını mükemmel bir şekilde anlatıyor. Dizinin her bölümde sizi şaşırtan bir ilerleyişi ve konusu olacağını göreceksiniz.

Dizi toplamda 151 bölüm ve 7 sezon sürmüştür.  Polisiye dizileri seven arkadaşların bu diziyi çabucak bitireceğine eminim oyuncu kadrosunun sabit bir şekilde kalması kesinlikle önemlidir ve bu dizide bunu kesinlikle başarmıştır.  The mentalist dizi incelemesi yaparken spoiler vermemeye dikkat ettiğimden diziyi size daha fazla anlatamayacağım ama kesinlikle pişman olmayacaksınız. The mentalist yorumları kesinlikle belirli bir sezondan sonra kesinlikle değişiyor ve kendine bağlıyor.

Bir yanıt yazın