istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Suudilere bir tepki de ünlü astrolog Michaela Astro’dan geldi

Suudilere bir tepki de ünlü astrolog Michaela Astro’dan geldi

Dün gece Suudi Arabistan’ın Riyad kentinden oynanması gereken Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa finali öncesinde yaşanan olaylar sonrasında iptal olmuştu.

 

Takımların sahaya ısınmak için Atatürk fotoğrafı bulunan formalar ile çıkmak istemesi ve sahaya “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” pankartı ile çıkma talepleri Suudi yetkililer tarafından kabul edilmemesi üzerine iki güzide kulübümüzün yöneticileri ortak bir karar alarak maça çıkmamışlardı.

 

Yaşanan bu olaylara birçok ünlü isim Fenerbahçe ve Galatasaray camiasına destek verirken ünlü astrolog Michaela Astro’da Instagram hesabından “Suudi Arabistan’ın baskısına boyun eğmeyip sahaya çıkmayan Galatasaray ve Fenerbahçe’yi canı gönülden kutluyoruz. Artık kupayı hangi takımın kazanacağının hiçbir önemi yok. Siz Türk milletinin gönlünü kazandınız” notu ile paylaşarak yaşanan olaylara destek verdi.

İŞTE O PAYLAŞIM

Michaela Astro’nun bu paylaşımına takipçileri kısa sürede binlerce beğeni ve yorum göndererek ünlü astrolog ile aynı düşünceyi paylaştıklarını gösterdiler.

Kamil Hızer / Aktuel10.com

Instagram: kamilhizer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir