istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Ünlü Astrolog Michaela Astro’dan 2024 yılı için çarpıcı kehanetler!

Ünlü Astrolog Michaela Astro’dan 2024 yılı için çarpıcı kehanetler!

Her yılın son aylarında birçok astrolog bir sonraki yıl için öngörü ve kehanetlerde bulunur. Astroloji ve fala meraklı bir ülke olarak da bizlerde bunlardan nasibimizi alırız.

 

Geçtiğimiz yıllarda yaptığı açıklamalar ve öngörülerle ülkemizin en dikkat çeken astrologlarından biri olan Michaela Astro’da 2024 yılı öngörülerini açıkladı.

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet ittifakının açık ara seçimleri kazanacağı iddiaları havalarda uçuşurken seçimi Cumhur ittifakı kazanacak diye aylar önce açıklayan Michaela Astro 2023 yılının Süper Lig şampiyonunun da Galatasaray olacağını önceden bilerek dikkatleri üzerine çekmişti.

 

2024 yılının dünya için yeni virüsler ve yasaklar yılı olabileceğini, bunun yanında ülkemizi özellikle Şubat ayında zor günlerin beklediğine dikkatleri çeken Astro, Mart ayından itibaren de ülkemizi güzel günler beklediğini ifade etti.

 

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan ilişkisinin açıklandığı günlerde bu ilişkinin çok sürmeyeceğini açıklayan Astro yine yanılmamış ve çift kısa bir süre sonra ayrılmış ve Mehmet Ali Erbil’de eski sevgilisine geri dönmüştü. 2024 yılında magazin dünyasında birçok sürpriz evlilik ve boşanma yaşanacağını söyleyen Michael Astro magazin dünyasına 2024 yılında ihanetlerin damga vuracağı öngörüsünde bulundu.

Kamil Hızer / Aktuel10.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir