istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Şehrazad dizisi sete çıkmaya hazırlanıyor

Şehrazad dizisi sete çıkmaya hazırlanıyor

Birçok başarılı diziye imzasını atan NGM yeni sezon için iddialı bir dizi için start verdi. Geçtiğimiz yıllarda “Kardeşlerim” , “Sefirin Kızı” gibi başarılı yapımlara imza atan NGM “Şehrazad” adlı dizi için start verdi.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği “Şehrazad” dizisi ATV ekranlarında seyircisi ile buluşmaya hazırlanırken dizinin senaryosunu ve hikayesini Eda Tezcan kaleme alırken dizi için Burak Deniz, Gürkan Uygun ve Su Burcu Yazgı Coşkun başrolleri paylaşacaklar.

“Şehrazad” dizisinde yörük kızı Canfeza karakteri için uzun süre oyuncu arayışları sonrasında NGM Yapımın başarılı yapımlarından “Kardeşlerim” dizisinde 4 sezon başarılı performans gösteren Su Burcu Yazgı Coşkun isminde karar kılınırken Coşkun’un oyunculuk kariyerinde ikinci büyük dönüm noktası olacağı konuşuluyor.

“Şehrazad” adlı dizide Burak Deniz “Komiser Mahir”, Gürkan Uygun, Şehrazad’ın babası “Kürşat” ve Su Burcu Yazgı Coşkun’da yörük kızı “Canfeza” karakterlerine hayat verecekler.

Dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yapacağı öğrenilirken dizinin okuma provalarının başladığı ve diğer önemli karakterler için birçok usta oyuncu ile görüşmelerin devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

Kamil Hızer / Aktuel10.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir