istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Mucize Doktor Konfor Alanını Aşmayı Konu Aldı!.

Mucize Doktor Konfor Alanını Aşmayı Konu Aldı!.

Bir çok insana tekrar yerli dizileri sevdirmeyi başaran ve farkındalık yaratan Mucize Doktor dizisi 17. Bölümünde yine güzel bir konuya odaklandı ve günümüz toplumunda bir çok kişinin yaşadığı sorun olan Konfor Alanından bahsetti. Peki bu konfor alanı nedir?

Konfor alanı, kişinin alıştığı ve rutin haline gelmiş olan hayatındaki kalıplar içerisinde kalmasıdır. Bu kalıplar alışmak ve değişimi kabul etmeme durumudur. Konfor alanından çıkmadan kişi değişimin yararlı olup olmadığını bilemez. Bunun farkında olsada konfor alanından çıkmak için bir adım atamaz veya cesaret edemez.

Günümüzde monotonlaşmış hayatlar herkesin kendi konfor alanlarında sürüp gitmektedir ve Mucize Doktor 17. Bölümünde bu konuyu çok iyi bir şekilde ele almış, sürekli üzerini çizerek farklı konularda bahsediyor. Bazen iş hayatımızda bazen aşk hayatımızda korktuğumuz ve değişmesini sadece alıştığımızdan dolayı istemediğimiz zamanlar ve alışkanlıklarımız vardır.

Başrollerden birisi olarak dizinin sevilen karakterlerinden dolan Ferman ile Ali’nin arasındaki buzlarda yavaş yavaş erimeye başlıyor. Beliz ile barışan Ferman Ali’ye hayatında daha cesur olması için tavsiyelerde bulunuyor.

 

Bir yanıt yazın