istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Mücevher firması Yazıcıoğlu Kuyumculuğun sahibi Sedat Yazıcıoğlu’ndan binlerce kişiye yardım, kadınlara destek!

Mücevher firması Yazıcıoğlu Kuyumculuğun sahibi Sedat Yazıcıoğlu’ndan binlerce kişiye yardım, kadınlara destek!

Karadenizli iş insanı ve Yazıcıoğlu Kuyumculuğun yönetim kurulu başkanı Sedat Yazıcıoğlu, pandemi döneminde binlerce kişiye yardım ettiklerini ve yardımlarının artarak devam edeceğini belirtti.

Pandemi dönemi bitmesi ile birlikte yeni yatırımlarını hayata geçireceklerini ifade eden Yazıcıoğlu, “Yeni yatırımların fizibilite çalışmaları tamamlandı. Simdi hayata geçirmek için düğmeye basıldı.” dedi.

Yatırım kararı aldık

Türkiye’yi riskli bulan yatırımcıların aksine yatırımlarını artırmayı hedeflediklerini ifade eden Sedat Yazıcıoğlu, şu açıklamalarda bulundu; “Biz yatırımlarımızı artırma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Özellikle iş alanımızda potansiyel oldukça büyük ve kayda değer. O nedenle de yatırım yapmaktan çekinmiyoruz. Kısa vadede olmasa da orta ve uzun vadede güzel karlar getirecek, ülkemize ve halkımıza istihdam sağlamış olacağız. Finans uzmanlarımız ve analistlerimiz tarafından elde edilen verilerin yorumlanması sonucunda yatırım kararı aldık. Bu kararımız doğrultusunda da ilerlemeye devam ediyoruz. Yatırımlarımıza devam ederek yeni istihdamlar sağlamış olacağız.“

Aynı zamanda Yazıcıoğlu Kuyumculuk yönetim kurulu başkanı Sedat Yazıcıoğlu yardımsever bir iş insanı olarak da tanınıyor. Pandemi döneminde binlerce yardıma muhtaç kişiye erzak ve maddi yardımda bulunmasıyla biliniyor. Yazıcıoğlu ‘Kadına Şiddet’ konularında da çok duyarlı bir iş insanı ve bu tür projelere destek vermesiyle büyük takdir topluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir