istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Metro 6-13 Mart Aktüel Ürünler Kataloğu

Metro 6-13 Mart Aktüel Ürünler Kataloğu

Ülkemizde uzun yıllardan peri hizmet veren Metro toptan marketler zinciri hiçbir yerde bulamayacağınız bir ürün yelpazesine sahip çünkü bu mağazaların özelliği büyük depolar üzerine kurulu olmasıdır reyonda gördüğünüz bir çok ürünün aslında depoda onlarca fazlası bulunur. Zaten Metro toptan mağazaları müşterilerine ürünleri toptan ve kutulu olarak sunuyor. Buradan alışveriş yapmak isterseniz herhangi bir vergi levhanız olmak zorundadır. Perakende satış yapmayan Metro Türkiye’de sadece bu kuralı uyguluyor. Yurt dışında grossmarket olarak hizmet veren Metro toptan ve perakende bölümünü ayrı tutuyor ve insanlar istediği gibi alışveriş yapıyor.

Metro 6-13 Mart Aktüel

Bu haftanın sürpriz ürünü hiç kuşkusuz Lenovo tablet bilgisayar artık bir çok firma android işletim sistemi kullanarak tablet üretiyor ve bu tabletlerin dokunmatik ekranları zamanla oldukça fazla sorun çıkartıyor. Yeni gelen teknoloji ile artık firmalar bluetooth bağlantılı klavye ile bu sorunları ortadan kaldırıyor. 1.299 TL gibi özelliklerine göre oldukça güzel fiyatı bulunan bu tablet Metro Mart 2019 aktüel kataloğu bünyesinde satışa sunulacak.

Metro Mart 2019 Aktüel Kataloğu

Teknolojinin gelişmesi ile ev teknolojisi bir o kadar gelişti eskiden evlerimizi süsleyen tüplü televizyonlar yerine artık 4K televizyonlar alıyor. Oldukça güzel ve göz alıcı görüntü kalitesine sahip bu televizyonların fiyatları sanıldığı kadar yüksekte değil Metro market aktüel kataloğu sizler için oldukça düşük fiyata bu ürünü sizlere getiriyor. LG 109 Ekran 4K TV sizlere 2.199 TL gibi mükemmel bir fiyata sunuluyor böyle bir televizyonu bu fiyatlara piyasada bulmak oldukça zor LG Türkiye servis garantili bu ürünün 2 yıl garantisi bulunuyor.

Metro 13 Mart 2019 Aktüel Ürünler Kataloğu

Bir çok zincir marketin artık ürünleri indirimlerini güncel katalog yoluyla müşterilerine ulaştırdığı biliniyor. Sizlerinde oldukça fazla takip altında tuttuğu indirimleri izlediği bu yol günümüzde oldukça revaçta gibi gözüküyor. Telefondan tabletten ve bilgisayarımızdan takip altında tuttuğumuz büyük zincir marketlerinin aktüel ürünler katalogları oldukça güzel indirimler sunuyor. Gün geçtikçe ürün çeşitliliğini arttıran bu marketlerin sayısına her gün yepyeni toptan veya perakende satış yapan marketlerde ekleniyor.

 

Bir yanıt yazın