istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

CarrefourSa 8-15 Mart 2019 Aktüel Ürünler Kataloğu

CarrefourSa 8-15 Mart 2019 Aktüel Ürünler Kataloğu

İndirimli ürünler konusunda yıllardır hep başarılı olan CarrefourSa  aktüel ürünler kategorisinde yine aynı hızla devam ediyor. Ülkemizde ve  Avrupa’da birden çok mağazası olan bu şirket binlerce çalışana ev sahipliği yapıyor. Ülkemizde yerli adımlarla ortaklık kuran şirketin ülkemizde de oldukça fazla şubesi bulunuyor. Ürün çeşitliliği ve indirimli ürünler konusunda her zaman zirvede olan bu şirketin ürün kalitesi oldukça üst düzeyde elektronik ürünler cep telefonları ve televizyon gibi aygıtların satıldığı bu markette Mart 2019 aktüel ürünler oldukça göz dolduruyor.

Her haftaya özel farklı indirim grupları bulunan markette çeşitli kampanyalar bulunuyor belirli bir alışveriş miktarı üzerine çıkarsanız eğer hediye çeki olarak sizlere alışveriş imkanı sunuluyor. 15 Mart indirimli ürünleri arasında hayvansal gıdalar dikkati çekiyor ülkemizde et fiyatlarının artışı yüzünden kasap ve marketlerde indirimli ürün bulmak oldukça zorlaştı ama Carrefour indirimli et fiyatları ile aktüel ürünler kataloğunu yayınlamış. Kahvaltılık ürünlerde haftanın indirimi grubuna dahil olmuş durumda Tahsildaroğlu beyaz peynir , İçim kaşar peynir Namet kangal sucuk Polonez macar salam ve Namet sosis bu indirimli gruba dahil olmuş durumda indirimler bununla sınırlı kalmıyor. 8 Mart 2019 haftanın indirimleri süt ve süt ürünlerinde devam ediyor.

Sütaş markası bu hafta bütün ürünlerinde fırsat indirimine gitmiş Mart 2019 indirimleri tüm ürünlerinde geçerli durumda Sütaş üçgen peynir , Sütaş light peynir , Sütaş süzme peynir ve Sütaş yoğurtta oldukça fazla Mart indirimi bulunuyor. Mart 2019 aktüel ürünler kataloğu indirimleri bir başka ürünlerle yine haftanın indirimine devam ediyor. Kahvaltılık ürünler brazzers kataloğu içerisinde bulunan marmelat , reçel , pekmez ürünleri ayın indirimi ürünleri arasına giriyor. Ülker çokokrem, Koska tahin ve pekmez Balparmak çiçek balı, Balparmak ballı fındık ezmesi indirimli ürünler olarak bu hafta sizlerle buluşuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir