istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Mavi Müzikhol “Dünya Tiyatro Günü”nde perdelerini açıyor

Mavi Müzikhol “Dünya Tiyatro Günü”nde perdelerini açıyor

Temmuz ayından beri yolculuğuna devam eden Bambaşka Bir Pavyon Hikayesi “Mavi Müzikhol” 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde kapılarını açıyor. Endless Art Taksim’in ilk prodüksiyonu Mavi Müzikhol’ün yazarlığını Elçin Gürler üstlenirken yönetmen koltuğunda Muharrem Uğurlu oturuyor.

GÖKYÜZÜNE ULAŞMAYA ÇALIŞAN KADINLARIN HİKAYESİ…

Müziklerin ritmi, dansların coşkusu, itirafların korkusuzluğu ve yüzleşmelerin özüyle örülü olan oyun, müziklerin arasında hala çocukluğunu koruyan kadınların gerçekçi hikayesini sahneye taşıyor. “Mavi Müzikhol” , spot ışıkları altında gülümseyen kadın ve elinde ipi tutan erkeğin öyküsünü anlatarak pavyon kültürüne ironik bir bakış açısı sunuyor. Oyun, gerçekçi rejisi ile seyirciyi pavyon kültürünün sert dünyası ile tanıştırırken duygu dolu bir deneyim sunuyor. Çarpıcı ve gerçekçi oyunculuklara sahip bu güçlü kadın hikayesinde Gül ve Bahar adlı iki konsomatris kadına Gülşah Yavuz ve İpek Yorulmaz hayat veriyor.

“Mavi Müzikhol” oyunu erkek egemen eğlence kültüründe ayakta kalmaya çalışan kadınların yolculuğuna çıkartırken ışıltılar, müzikler ve danslar dramatik bir hikâyede birleşiyor. Bambaşka bir pavyon hikayesi “Mavi Müzikhol” sezon boyunca Endless Art Taksim’de sahnelenmeye devam edecek.

Güçlü bir ekip çalışmasının bulunduğu oyunun yönetmen yardımcılığını Pelin Koçak, koreograflığını Serap Üsküplü, Işık Tasarımını Barış Kaan Çapan, Ses ve Efekt Uygulamasını Sercan Gül üstlenirken; idari koordinatörlüğü Başak İlhan’a ve sahne direktörlüğü Metecan Enderer’e ait. 4. Kadın Oyunları Festivali’nde Antalya ve Çanakkale’de beğeniyle karşılanan Mavi Müzikhol’ü kendi sahnesi Endless Art Taksim’de 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde seyredebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve biletler tiyatrolar.com.tr’de.

Kamil Hızer / Aktuel10.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir