istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Mac Os Counter Strike Oynamak

Bende dahil olmak üzere bir çok kişide Macbook üzerinde oyun oynanmayacağını, bunun için Emulatör yada Sanal Windows Kurulumu gerekli olduğunu düşünüyorduk ama Steam’ın gücünü bir kez daha gördük. Macbook üzerinde oyun oynamak isteyenler için Steam üzerinde bir çok oyun mevcut. Genellikle çalışmak için kullanılan Macbooklar üzerinde ara ara stres atmak için oyun hepimizin en temel gereksinimleri arasında.

Counter-Strike: Global Offensive Ücretsiz

Çocukluğumuzun internet kafelerinde yaşadığımız maceraların temelini oluşturan o oyunun torunları karşımızda. Online Multiplayer oyunlar arasında ismini oldukça duyuran Counter Strike Go Steam üzerinde ücretsiz. Counter Strike Mac Os X desteği bulunan bu oyun 8GB gibi bir boyut ile çok kolay bir şekilde Macbooklarada oynayabilirsiniz.

Minimum sistem gereksinimleri oldukça düşük olan ve Macbook Pro 2012 özelliklerinin yeterli gelebileceğini düşünüyoruz. Biz yaklaşık 4 kat üst özelliklerinde oynamış olsakta oyuna alışmamız oldukça zor oldu. Özellikle tuş kombinasyonu ve mac klavyesi üzerinde oyun oynamak oldukça zor oluyor. Bu konuda sorun yaşamadan oynayacağınızı düşünüyorsanız Mac Os Counter Strike Oynamak hayal değil diyebiliriz. Steam resmi sitesi üzerinden steam indirip kurun ve üyeliğinizi oluşturun. Sonrasında oyunlar aramasında Counter Strike GO bulun ve ücretsiz oyna butonu üzerinden indirmeye başlayın. İnternet hızınıza bağlı olarak yaklaşık 2 3 saat süre içinde bilgisayarınız açabilir durumda hazır olacaktır.

Ek bir program veya başka bir ayar ile uğraşmanıza gerek kalmadan oyunu açılabilir halde size sunacaktır. Yapmanız gereken sadece Play tuşuna basmak kalıyor.

Bir yanıt yazın