istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Latife Mülazımoğlu iddialı açıklamalarıyla çok konuşulacak

Latife Mülazımoğlu’ndan Türk sineması hakkında çarpıcı açıklamalar

Latife Mülazımoğlu iddialı açıklamalarıyla çok konuşulacak

Kıbrıs asıllı Latife Mülazımoğlu Türk özellikle Avrupa’da oynadığı sinema filmleri ve reklam filmleri ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

 

Başarılı oyuncu “Ağır İstanbul” filminin tanıtımında yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurdu. Latife Mülazımoğlu ülkemizde yapılan dizilerin 140 dakika olduğunu ve bu dizilerin yurt dışına satıldığında her bölümün üç bölüm olarak satıldığına dikkatleri çekerek bu sistemin dijital platformların tamamen yerine oturması sonrasında sistemin kendi kendisine yok edeceğini ve dizilerin tekrar eskisi gibi 45 dakikalık olacağını iddia etti.

 

Türk sinemasının dünyanın en köklü sinemalarından birinin olduğunun altını çizen Latife Mülazımoğlu, “Yeşilçam ekolü denilen bir ekol var. Çok büyük yönetmenler ve başarılı işler çıkarılmış. Sonrasında yaşanan seks furyasının ardından yeniden toparlanmaya başladı. Son dönemde özellikle dijital platformlar için yapılmış, Avrupa’da ve dünya genelinde iyi izlenme oranına sahip filmler ve diziler yapılıyor” dedi.

 

Açıklamalarına devam eden Latife Mülazımoğlu “İyi bir sinema filmi için, iyi bir senaryo, iyi bir yönetmen, iyi bir teknik ekip ve tabi ki iyi oyuncular gerekmektedir. Bir masanın dört ayağı gibi düşünün. Bir tanesi eksik olursa masa çöker. Film işi de böyle. Büyük bir emek ve çaba gerektirirken çoğu zaman da ciddi anlamda özveri gerektiriyor” ifadelerini kullandı.

 

Türkiye’ye geliş amacının kendisine başarılı yönetmen Umut Ertek’in “Ağır İstanbul” adlı sinema filminde rol teklif etmesi olduğunu ve önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak sinema filmi vasıtasıyla Türkiye’de büyük başarılara imza atacağım” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir