istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Lambri Nedir?

Lambri Nedir?

Ahşap, metal, plastik ya da taş ile yapılan tavan veya iç duvar kaplamasına verilen isme lambri denir. Evlerin iç kısımlarında mermer ya da ahşap kaplama ile oluşturulan duvar kısımlarıdır. Mimari olarak dekorasyon amacıyla da kullanılır. Bir tür panel kaplama sistemi olarak da belirtilebilir.

Günümüzde pek çok lambri modeli mevcut durumdadır. İç mekanlarda, teras ve balkon gibi yerlerde duvar ile tavan kaplamaları olarak kullanılacak olan lambri mekanlarınıza oldukça doğal ve estetik durmasına imkân sağlar.

Lambri Kullanım Alanları

Tavan ve duvar kaplamaları ile bulunulan alanın daha sıcak ve daha rahat olmasını sağlar. Lambri bulunduğu ortamı aydınlatması anlamında uygun cila ve vernik tercihi yapıldığı takdirde karartma yapmamaktadır. Lambri kullanımında dolgu verniği ile cam cila büyük önem taşır. Kalitesiz malzemelerden yapılan işlemler telafisi zor sonuçlara neden olabilir. Kullanım alanı olarak lambri bir hayli geniştir. Ev ve iş yeri iç mekân tasarımlarında ve dış mekân kaplamalarında da oldukça fazla kullanılır.  Lambri modellerine bakmak için https://salkimorman.com.tr/lambri.htm adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir