istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Kral Şakir: Devler Uyandı zirvenin sahibi oldu

Türkiye’nin sevilen çizgi karakteri Kral Şakir’in son filmi Kral Şakir: Devler Uyandı vizyona girdiği hafta zirveye yerleşti.

Kral Şakir: Devler Uyandı zirvenin sahibi oldu

Grafi2000 Prodüksiyon yapımı Kral Şakir: Devler Uyandı” filmi vizyona girdiği ilk hafta zirveyi kimseye kaptırmadı. 172 bin 702 seyirci tarafından izlenen film, izleyicilerden olumlu geri dönüşler alarak geniş kitleler tarafından beğenilip, yoğun ilgi gördü.

Çocukların hayal gücünü kucaklayan ve aileleriyle bir araya gelerek keyifli vakit geçirmelerini sağlayan filmde, izleyiciler karakterlerin maceralarına eşlik ederek kendilerini fantastik bir dünyanın içinde bulmanın heyecanını yaşadılar. Film, Kral Şakir hayranlarını memnun ederken yeni izleyicileri de serinin macera dolu evrenine çekmeyi başardı.

Kral Şakirin hem çocuklara hem de yetişkinlere çok güçlü mesajlar verdiğine değinen yapımcı Grafi2000 Prodüksiyon Kurucu Ortağı Varol Yaşaroğlu, “İlk haftadan filme gösterilen yoğun ilgi beni oldukça mutlu etti. Kral Şakir filmleri yerli animasyon dalında hep zirvede oldu, bu gelenek yine bozulmadı. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız bu film, hem çocukları hem de yetişkinleri sinema salonlarına çekmek ve onlara unutulmaz bir deneyim sunmak için tasarlanmıştı. Bu başarı, bizim için güçlü bir motivasyon kaynağı oldu. Teknolojinin hayatımızda yarattığı olumsuz etkileri işlediğimiz filme en çok aileler ilgi gösterdi. Bir kere daha şunu gördük ki, teknoloji bağımlılığından çocuklarını korumak isteyen ebeveynleri sinema ve sanat, salonlarda birleştirdi” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir