istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Celil Nalçakan saldırıda ölen yakın dostuna seslendi

Celil Nalçakan saldırıda ölen yakın dostuna seslendi

” Şafak. Lan seni çok özlüyoruz”

1 Mart’ta vizyona girecek olan Ahmet’in Türküsü filmiyle gündemde olan ünlü oyuncu Celil Nalçakan’dan duygusal paylaşım. 2022 yılında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden ünlü sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile sahnede şarkı söylediği anları paylaşan oyuncu ” Şafak. Lan seni çok özlüyoruz” diyerek yakın dostuna olan özlemini dile getirdi.

 

DurakMedya’da yer alan habere göre ünlü oyuncu Celil Nalçakan silahlı saldırıda hayatını kaybeden yakın dostu Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile şarkı söylediği anların görüntüsünü yayınladı. Sıkı Beşiktaş taraftarı da olan ünlü oyuncu bir dönem Beşiktaş yöneticiliği de yapan sunucu Ece Erken’in eşi olan Mahmutyazıcıoğlu ile olan görüntülerini duygusal not ile paylaştı. Nalçakan ” Şafak. Lan seni çok özlüyoruz” diyerekten yakın dostuna olan özlemini dile getirdi.

Ne olmuştu

Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Yeşilköy’de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğramıştı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir