istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Kışlık Ayakkabı Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli

Bugünkü makalemizde sizlere kişlik ayakkabı seçerken dikkat etmeniz gereken şeylerden bahsedeceğiz.

Bu soğuk yağmurlu kış günlerinde ayaklarınızın üşümemesi yolda yürürken haberlere konu olacak şekilde düşmemeniz için birkaç ipucu ve püf noktası gibi sizin kışlık ayakkabı seçerken dikkat etmeniz gereken şeyleri belirteceğiz.

Kışlık Ayakkabıda Taban

Öncelikle taban yüksekliği hakkında birkaç bilgi vermekte fayda görüyorum. Termo ve kauçuk kalın tabanlı Kışlık Ayakkabılar önceliğiniz olmalı. Kalın tırtıklı ayakkabılar kaymayı azaltabilir bunun sebebi oluklu olmalarıdır . Yere sağlam bir tutuş sağlar . Ayrıca yerden yüksek olması yüzünden ayağınızı sıcak tutar. Kışlık Ayakkabı alırken düz taban olmaması sizin yararınıza olur hem bel rahatlığı hemde ayak sağlığı için önemlidir.
Kışlık Ayakkabının İç Kısmı Nasıl Olmalıdır

Eğer aldığınız ayakkabının tabanı kalın termo taban ve de iç kısmı kalın yün astar ise kalın çorap giymenize gerek yoktur. Kalın çorap ayağınızın terlemesine sebep olacak ve daha fazla üşümenize sebep olacaktır. İnce pamuklu bir çorap tercihi kışın soğuk havalarda hayat kurtarabilir.İc tabanının ince olmamasına ve deri olmasına dikkat edin; Bu onun en azından kaliteli bir işçiliği olduğunu gösterir. İç tabanı sürekli giymeden ezileceği için arada bir değiştirmeniz hemde ayak kokusu ve sağlığınız için önemlidir.

Kışlık Ayakkabı Dış Yüzeyi (Saya)

Kesinlikle deri olmasına dikkat edin.Deri ayakkabı ayağınızın şeklini alabileceği için uzun süreli kullanımda ayak şişmesi gibi sorunlarda ayağınızı sıkmayabilir. Ayrica hava alacağı için ayak kokusu gibi durumlar derinin kaliteli arttıkça hiç yasanmayabilir. Vinlex yani suni deri ayakkabılar şeklini çabuk kaybedebilir , kırılabilir , koku yapabilir.Uzun süreli kullanımda ayağınızın şeklini almaz ve çabuk yipranabilir. Kışlık Ayakkabida deri her zaman tercihiniz olmalıdır.

Kışlık Ayakkabıda Fiyat

Kış mevsimi ayakkabı konusunda biraz pahalı olabilir. Sezon sonu düşen kışlık ayakkabı fiyatları sezon başında yüksek olabilir.Marka deri kalitesi gittiğiniz mağazanın lokasyonu ayakkabının üretildiği yer bile bu konuda önemli etken olabilir. Sizde ufak bir araştırma yapıp bütçenize uygun bir kışlık ayakkabı alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın