istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

J-Plasma Tedavi Yönteminin Detayları

J-Plasma Tedavi Yönteminin Detayları

J-Plasma vücudu sıkılaştırmak için kullanılan son teknolojik yöntemlerden bir tanesidir. Bu sıkılaştırma yöntemi helyum gazını radyoaktif enerjisine çevirerek uygulanır. Genel olarak yüz, boyun ve karın çevresinde kullanılır. Diğer sıkılaştırma yöntemlerine göre maksimum etki gösterir ve acısız bir yöntemdir.

J-Plasma sıkılaştırma yöntemi helyum gazı ile radyo frekanslarının buluşması sonucu hastaya uygulanır. Birçok estetik merkezinde bu yöntem uygulanırken CO2 adında bir lazer kullanılır. Bu sayede helyum molekülü J-Plasma ucundan geçerek radyoaktif bir enerji oluşturur ve cilde bu şekilde uygulanır. Deri altına uygulanan bir yöntem olmasına rağmen özel bir buhar çıkararak doku travması oluşumunu önlemektedir.

J-Plasma Yöntemi Hangi Bölgelere Uygulanır? 

J-Plasma tedavi yöntemi çok etkili bir yöntem olduğu için vücut şekillendirmek amacı ile cilt dokusunu sıkılaştırmak için ve yüzü gençleştirmek için kullanılır. Bu tedavi daha çok karın germe, kalça sıkılaştırma, basen eritme ve yüz bölgesinde sıkılaştırma yaparak kullanılır. Orta düzeyde gevşek bir cilde sahip olanlar için J-Plasma Yöntemi oldukça etkilidir. Vücut sıkılaştırma tedavisinde daha çok kalça, karın, basen, selülit, diz kapağı, sırt ve bel bölgesinde tercih edilir.

Cilt yenileme alanında ise çene yapısında, yanaklarda ve göz çevresinde tercih edilir. Bayan ve erkekler tarafından da güvenilir bir şekilde kullanılan J-Plasma yöntemi uygulandığı her bölgede etkili bir sonuç verir.

J-Plasma Tedavi Yönteminin Avantajları

J-Plasma gözle görülür bir şekilde kesinlikle iz bırakmaz. Estetik yöntemlerin her birinde aranan en temel özellik budur ve tabi ki hiç kimse yaptırdığı bir estetik sonucu vücudunda iz kalmasını istemez.

J-Plasma yönteminin bir diğer avantajı ise tedavi biter bitmez etkisini gösterir ve sonuç alabilmek için uzun süre beklemek gerekmez. Bu operasyon gerçekleştirildikten sonra kendinizi nasıl görmek istiyorsanız o şekilde görebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra J-Plasma tedavi yöntemi uzun sürelidir. Yani, tutup bir sene sonra tekrar eski halinize dönmezsiniz. Bu nedenlerden dolayı güvenli bir şekilde J-Plasma tedavi yöntemini tercih edebilirsiniz.

J-Plasma İyileşme Süreci

Herhangi bir estetik merkezinde J-Plasma yöntemini uygulattığınız zaman ortalama bir hafta içerisinde günlük hayatınıza geri dönebilirsiniz. Tabi bu durum plazma tedavisini hangi bölgeye uygulattığınıza bağlı olarak değişiklik gösterir.

İlk bir ay boyunca vücuttaki şişkinliklerin tümü yok olmaktadır ve ilk bir hafta boyunca tedavinin uygulandığı bölgede hassasiyet ve kaşıntı görülebilir. İlk iki gün boyunca hafif düzeyde ağrı yaşayabilirsiniz ancak ağrı kesiciler ile bu durumun üstesinden gelebilirsiniz. Toplamda bir hafta sonra artık hiçbir şey olmamış gibi istediğiniz görünüme sahip bir şekilde hayatınıza devam edebilirsiniz.

J-Plasma Yöntemi Nerede Uygulanır? 

J-Plasma yöntemi pek çok estetik merkezinde uygulanmaktadır. Fakat J-Plasma yöntemini uygulayan güvenilir ve etkili sonuç veren bir estetik merkezi ile görüşmek istiyorsanız https://www.gokhanhaytoglu.com/j-plasma-j-plazma.html  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın