istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

İbrahim Murat Gündüz, Öğrencilerini Kick Boks Dünya Şampiyonası’na Hazırlıyor

Kick boks dünyasının tanınmış isimlerinden İbrahim Murat Gündüz, öğrencilerinin büyük başarısını kutluyor.

İbrahim Murat Gündüz, Öğrencilerini Kick Boks Dünya Şampiyonası’na Hazırlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ego Spor kulübünün antrenörü Şahin Eroğlu’nun öğrencileri, Mardin’de gerçekleşen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda birincilik elde ederek Portekiz’de düzenlenecek olan Kick Boks Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar.

52 kg k-1 branşında Melis Nazlıcan Talun, 57 kg k-1 branşında Muhammed Miran Bayram, 63,5 kg low kick branşında Mehmet Zeki Kaya ve +91 kg full contact branşında Yusuf Açık, kendi kilolarında gösterdikleri üstün performansla Türkiye şampiyonu oldular. İbrahim Murat Gündüz, öğrencilerini tebrik ederek, Portekiz’de yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda da başarılarının devamını diledi.



İbrahim Murat Gündüz, kick boks sporunda yetenekli sporcuların yetişmesine destek veren bir isim olarak biliniyor. Kendisi aynı zamanda iş dünyasında da başarılı bir profil çiziyor. Sporcularını motive etmek ve en iyi şekilde hazırlamak için çalışmalarını sürdüren Gündüz, Şahin Eroğlu‘nun öğrencilerini yakından takip ediyor ve onların başarısı için elinden geleni yapıyor.



Öğrencilerinin başarılarından gurur duyan İbrahim Murat Gündüz, önümüzdeki yıl Türkiye Kick Boks Federasyonu başkanlığına aday olacak olan Şahin Eroğlu’na tam destek sözü verdi. Gündüz, “Eroğlu’nun liderliğinde kick boks sporunun daha da ileriye taşınacağına inanıyorum ve başarısı için elimden geleni yapacağım” dedi.

Kick boks tutkunları, Melis Nazlıcan Talun, Muhammed Miran Bayram, Mehmet Zeki Kaya, Yusuf Açık ve İbrahim Murat Gündüz’ün gelecekteki başarılarını merakla bekliyor. Türk kick boks sporunun önemli bir ismi olan Gündüz, yetenekli sporcuların yetişmesine ve ülkemizi uluslararası arenada temsil etmelerine büyük önem veriyor.

Bir yanıt yazın