istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Haluk Levent bir kez daha sözünü tuttu

Haluk Levent bir kez daha sözünü tuttu

Haluk Levent Ekim ayında Ankara’da tedavi gören Bursalı Selçuk ve Ümran Sargın iki çocuğundan biri olan ve NCL Tip 2 SMA hastalığından muzdarip Zeynep Sargın’ı ziyaret etmiş ve ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda işsiz olan Selçuk Sargın için kendisine iş verecek firmanın personeline ücretsiz konser vereceği sözü vermişti.

Haluk Levent’in bu paylaşımı sonrasında Bursalı Sargın ailesine güzel haber çok kısa sürede gelmiş ve baba Selçuk Sargın işe başlamıştı.

Haluk Levent o gün sosyal medyada verdiği sözü tutarak sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımının altına “MAN fabrikası Selçuk’u işe aldı. Bende sosyal medyada verdiğim ücretsiz konser sözümü tuttum ve MAN personeline konserimi verdim. Ama MAN fabrikası ücretimi ödeme konusunda çok kararlı davrandı. O parayı almış olsam etik olmazdı. Bu yüzden MAN fabrikasının bana ödediği konser ücretini İstanbul’da tedavisi devam eden ve onun için Bakü’de konser verdiğimiz Sura Nadirova için kullanılacak” notunu düştü.

Bir yanıt yazın