istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Grup Kehribar’dan muhteşem bir müzik ziyafeti: “Kehribar”

Grup Kehribar’dan muhteşem bir müzik ziyafeti: “Kehribar”

Geleneksel Türk Müziği’nin nağmelerini modern ezgilerle harmanlayan Grup Kehribar, heyecanla beklenen yeni şarkısı “Kehribar”ı müzikseverlerle buluşturdu.

Solisti Evrim Tan’ın muhteşem sesi ve enerjisiyle hayat bulan “Kehribar”, dinleyicisini ritmik ve eğlenceli bir yolculuğa davet ediyor. Anıl Yıldırım’ın büyülü kanun sesi ve Ahmet Ziya Pürnek’in etkileyici ud performansı ile zenginleşen şarkı, Özkan Yavaş’ın düzenlemesiyle bambaşka bir boyuta taşınıyor.

Mutluluk ve canlılık aşılayan “Kehribar” taşının özenle yazılmış dizeleri, dinleyicilere keşfedilmemiş diyarlara açılan bir kapı sunuyor. Şarkı sözleri, “Kehribar” taşının benzersiz niteliklerini ve insan ruhunda bıraktığı derin etkileri tüm yönleriyle anlatıyor. Bu dizeler, adeta bir dönüşümün kapısını aralayarak dinleyicilerin iç dünyalarında farkındalık ve aydınlanma yaratıyor.

Turgay Ceylaner’in yönettiği eğlenceli klip, Ayvalık Cunda Adası’nda çekilmiş olup, şarkının sözlerinde de yer alan “Kehribar” taşının hikayesini ve grubun ismindeki enerjiyi yansıtıyor. Klibi izlerken, atmosferin ve notaların birbiriyle harmanlanan büyülü dünyasına adım atmış gibi hissedeceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir