istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Elvan Buldaş “Yalan” adlı şarkısıyla müzikseverlerle buluştu

Elvan Buldaş “Yalan” adlı şarkısıyla müzikseverlerle buluştu

Elvan Buldaş, “Yalancı” isimli ilk single çalışmasıyla müzik dünyasına adım attı. Sözleri Ali Mamaraşlı’ya bestesi Özer Şenay’a ait olan “Yalancı”nın aranjörlüğünü Necip Gülsün üstlendi.

Elvan Buldaş sözleri Ali Mamaraslı’ya bestesi Özer Şenay’a ait “Yalancı” adlı şarkısı ile müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Elvan Buldaş’ın “Yalancı” adlı şarkısının aranjörlüğünü Necip Gülsün üstlenirken genç sanatçı bu şarkısında şehrin ortasında terk edilmiş bir kadının hikayesini anlatıyor.

Elvan Buldaş bu çalışmasında günümüzün sounduyla fantezi, arabesk ve trap esintilerini aranje ederken klip çekimleri için İstanbul’un ilçeleri tercih edildi ve yönetmen koltuğuna Cem Bozoklar oturdu.

Elvan Buldaş TRT Çocuk Korosu’yla başlayan müzik yolculuğunu uzun yıllar sonra gördüğü bir rüyayla profesyonelliğe dönüştüren Elvan Buldaş, şarkısının hikayesini “2 yıl önce rüyamda, melekler bana bu şarkıyı söyleyeceksin dediler ve ben bu şarkıyı hayatımda hiç duymamıştım. Artık zamanının geldiğini düşündüm ve kendimi önce stüdyoda sonra da klip çekimlerinde buldum” sözleriyle anlattı.

Elvan Buldaş,  “O rüyadan beri sürekli şarkı sözleri yazıyor ve besteler yapıyorum. Yaklaşık 200’e yakın şarkı ve bestem var. Şu anda, söz ve müziği bana ait olan meleklerin fısıldadığı şarkıların aranjeleri hazırlanıyor. Yakında onları da müzikseverlerle buluşturacağım” dedi. mostbet nedir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir