istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Dj Ural Yeni Single İle Göğsümüzü Kabarttı

Dj Ural Yeni Single İle Göğsümüzü Kabarttı

Ela Gözlüm isimli single çalışmasıyla çok büyük bir çıkış yakalamayı başaran Dj Ural bu albümüyle çok büyük bir beğeni görmüş oldu. Yurt dışındaki hayranlarının yanı sıra Türkiye içerisinde de çok geniş bir hayran kitlesine sahip olan DJ Ural ‘Ela Gözlüm’ adlı single çalışması sayesinde ülkemizin bayrağını yurt dışında da dalgalandırıyor.

Daha çok genç yaşta olmasına karşın çok büyük bir başarı yakalamış olan genç Dj Ural, değişik soundları sayesinde de isminden övgü ile söz ettiriyor.

2009 yılında Dj’likle müzik piyasasına adımlarını atan Dj Ural, ayrıca bağlama ile birlikte gitar, darbuka ve klavye gibi enstrumanları çok iyi bir şekilde çalabiliyor. Çocukluğundan bu zamana kadar müzik ilgilenen başarılı Dj çok geniş müzik bilgisinden dolayı da birbirinden değişik altyapılara sahip soundlar üretmeyi başarmış oldu. Üretmiş olduğu soundlar sayesinde dinleyenlerini adeta büyülemeyi başaran genç Dj.’in Ural’ın çalışmaları dinleyen herkes tarafından çok beğeniliyor.

Dj Ural tarafından 1 Ağustos tarihi içerisinde paylaşılan ”Ela Gözlüm” adlı single dünyanın genelinde çok yoğun bir ilgi ile karşılandı

Bir yanıt yazın