istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Dijital QR menü Pandemi Döneminde Popülerliğini Artırıyor

Dijital QR menü Pandemi Döneminde Popülerliğini Artırıyor

Dijital QR menü sistemi birkaç yıldır hayatımızda olan bir sistem olmasına karşılık özellikle pandemi döneminde çok daha fazla ihtiyacımız olduğunu bize göstermektedir. Öyle ki insanlar artık herhangi bir restorana gittikleri zaman sosyal mesafeyi korumak amacı ile garsonlar ile direkt iletişime geçmek istememektedirler. Bu noktada ise bu ihtiyaca karşılık önemli bir hizmet sunan Dijital QR menü sayesinde insanlar masalarında bulunan QR kodunu okutarak menülere göz atabilmekte ve daha sonrasında ise siparişini yine mobil cihazlarından verebilmektedirler. Korona virüs sebebi ile sosyal mesafenin bu kadar önemli olduğu bu dönemde böyle bir uygulamanın olması elbette pek çok müşteriyi oldukça memnun eden bir durum olmaktadır.

Dijital QR menü sayesinde restoran menüsünde bulunan bütün yemeklerin içeriklerini daha detaylı görme fırsatı sunulmaktadır ve bu fırsatın yanında insanları siparişlerinin kalori miktarını hesaplama kolaylığı da yaşamaktadır. Geleneksel sipariş alma yönteminden farklılıkları olan bu yöntem insanlara önemli kolaylıklar sağladığından ve sağlık açısından olumlu yönleri olduğundan dolayı oldukça popülerleşmiş bir sistem haline de dönüşmektedir.

Pardon APP

Dijital QR Menü Sisteminin Restoran ve Müşteri Açısından Avantajları

Restoranlarda oluşan yoğunluklar çoğu zaman garsonlar için oldukça yorucu olan bir durum olabilmekte ve bu nedenle de verilen siparişleri akıllarında tutma da sıkıntılar yaşayabilmektedirler. Dijital Dijital QR menü sayesinde böyle bir sıkıntıdan da kurtulmuş olan garsonlar kendilerini daha dinç hissedecek ve diğer hizmetleri çok daha verimli şekilde gerçekleştireceklerdir. İşletme açısından da büyük katkıları olan Dijital QR menü artık her restoranda görmeye alıştığımız bir sistem haline gelmektedir. Özellikle Pardon App gibi Dijital QR menü konusunda tecrübe edinmiş uygulamalar kullanan işletmeler hem kendileri için büyük avantajlar sağlamakta hem de müşterilere çok daha iyi bir keyif sunabilmektedirler.

 

Dijital QR Menü Hakkında Detaylı Bilgiye Nasıl Ulaşılır?

Dijital QR menü ile garanti siparişlerini alan çalışanları siparişleri çok daha hızlı bir şekilde hazırlamakta ve müşterilere sunmaktadır. Dijital QR menü ile büyük bir kolaylık sağlayan işletmeler aynı zamanda menülerde değişiklik yapacakları zaman yeni menü oluşturmak zorunda kalmadıkları için de bütçelerini de korumaktadırlar. Dijital QR menü hakkında detaylı bilgiye sahip olmak ve bu fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız https://pardon-app.com/dijital-qr-menu/ internet sitesini de ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın