istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Crop Top

Crop Top

Normal kıyafet boyunun aksine bel ve göbek kısmının açık kaldığı kısa modellere crop top denir. Aslında ilk moda oluşu 1990’lara dayansa da son dönemlerde yeniden sahneye çıkmış ve hanımlar tarafından sıklıkla tercih edilmeye başlanmıştır. Modelden dolayı yaz döneminde daha çok tercih edilse de yine yapılacak kombinlerle kış dönemi tercihleri arasında da yerini alıyor.

Crop Top Nasıl Kombinlenir

Son zamanlarda moda dünyasında yeniden yükselişe geçen crop top nasıl kombinlenir? Bu tür kıyafetlerin kombinlenmesi biraz zordur. Çünkü bu modeller kazak, tişört, bluz vs. gibi pek çok kategoride bir model olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla mevsime ve ürüne göre dilediğiniz şekilde tarzınızı ortaya koyan kombinler yapabilirsiniz. Rahat tasalanan bir model olduğundan spor giyim tarzınızda veya direk spor yaparken tercih edebilirsiniz.

Pantolonla tercih edeceğiniz zaman daha yüksek bel pantolonlarla tercih edebilirsiniz böylece daha uyumlu durmasının yanında bacak boyunuzda olduğundan daha uzun durmuş olacaktır. Yine yüksek bel eteklerinizle veya ceketlerinizin içine de giyebilirsiniz. Zevkinize uygun ürünleri https://www.beyyoglu.com/collection/croptop adresinden satın alabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir