istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Corona Virüs Hayatımızı Etkilemeye Devam Ediyor.

Hiç kimsenin beklemediği bir şekilde ve hızla yayılan Coronavirüs hiç şüphe yok ki global ölçekte insan davranışlarını etkiledi. İnsanlar bu süreçte sosyal mesafe kavramı ile tanıştılar.

Corona Virüs Hayatımızı Etkilemeye Devam Ediyor.

Daha önce hiç kimsenin karşı karşıya kalmadığı bu biyolojik tehditle mücadele etmek için tüm ülkeler seferber oldu. Virüse hazırlıksız yakalanan ülkelerde insanların ölmesi, sağlık çalışanlarının, hastanelerin ve ekipmanların yeterli olmadığı İtalya gibi bir Avrupa ülkesinde günde 800 kişiye varan ölümler meydana geldi.

Corona Virüs Salgını Devam Ediyor

Nisan ayında da tüm dünyada salgın devam ediyor. Çin’de ise salgın frenlenmiş durumda. Buna karşı ABD İtalya İran gibi ülkelerde durum ciddiyetini koruyor. Ülkeler peş peşe vatandaşlarını korumak için yeni paketler açıyorlar. Global ölçekte maddi yardımlar verilerek insanların evde kalması öneriliyor. Bunun nedeni ise kişiden kişiye virüsün hızla yayılmasıdır.

CoronaVirüs Bir Mesaj mı?

Corona virüs salgınMistik çevrelerde bu virüs, az konuşmak, sosyalleşmeyi azaltmak ve evdeki bireylere daha fazla vakit ayırmak açısından dikkate değer bir güç olarak algılanıyor. Virüsün ilahi bir mesaj olarak, düzeni bozulan dünyanın uyandırılması için bir araç olarak gönderildiğine inanıyorlar. Öte yandan bu virüs biyoloji bilim sahasında çalışan bilim insanlarının bir icadı olarak da görülüyor. CoronaVirüs farkında olmasa da insanlığa yeni bir boyut kazandırdı.

Herkes birlik olup bu virüsü alt etmek ve insanlığı kurtarmak için el ele vermiş durumda. Maddi gücü olmayanlara daha fazla yardımlar yapılmaya başlandı. İnsanlar eve kapanarak biraz olsun baş döndüren koşuşturmadan uzaklaştılar ve aile bireyleri ile daha sıkı bir dayanışma içine girdiler. Sosyal davranışları kökünden değiştiren bu virüs ile hayat asla eskisi gibi olmayacak.

Bir yanıt yazın