istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Çoklu Whatsapp Kullanma 2019

Çoklu Whatsapp Kullanma 2019

Android Telefonlarda Çoklu WhatsApp Kullanma

  • Bildiğiniz üzere WhatsApp önceden sadece bir telefonda tek hesap üzerine kuruluydu. Şimdilerde WhatsApp bir telefondan birden çok WhatsApp hesabı kullanmanıza olanak saglayacak.Birde  WhatsApp Hesabı Silme nize gerek kalmadan bir diğer hesabınıza geçiş yapabileceksiniz. İlk önce android işletim sistemlerine gelen bu özellik çok konuşulmaya devam edecek gibi duruyor. İş hattinizi , aile hattinizi ayirabileceginiz bu özellik ikisini birbirine karıştırmadan daha etkili bir kullanım sağlıyor. Çift sim kartlı telefonlarda zaten olan bu özellik kullanıcı ekle butonuyla kolaylıkla yapılabiliyordu. Tek sim kartlı telefonlarda çoklu WhatsApp Kullanma nasıl olacak. Çeşitli app Store programları kullanabilirsiniz. Çağımızın en büyük haberleşme ağı olan bu program çift kullanım özelliğiyle yuzlerimizi güldürüyor. En çok kullanıcıya sahip WhatsApp kolay kullanımı ve ücretsiz olmasıyla en büyük avantajı elinde bulunduruyor. Arkadaşlarınızı görüntülü arayabilir. WhatsApp Sesli Arama özelliği ile sevdiklerinize istediğiniz her yerde ve her zaman ulaşabilirsiniz. Durum özelliği ile fotoğraf video ve en güzel anlarinizi paylaşabilir sevdiklerinizle daha çok iletişime geçebilirsiniz.

iOS Çoklu WhatsApp Kullanma

Kapalı kutu olarak adlandirilan Apple telefonları sizlere iPhone larınızda yapabileceğiniz pek bir değişiklik tanımıyor. İşte WhatsApp çoklu Kullanma özelliği bu sorunları ortadan kaldırıyor. Yaygın olarak kullanılan iPhone lar Çift WhatsApp Açma konusunda kullanıcıların en büyük sıkıntısını oluşturuyor. 2 WhatsApp 1 iPhone özelliği ile bu sorunlarınız ortadan kalkacak. Sizlerde artık Android Telefonlarda olduğu gibi iOS işletim Sistemleri nde de Çoklu WhatsApp kullanma kullanabileceksiniz. Birçok çeşidiyle piyasayı kasıp kavuran iPhone hızı islemcisi dayanikliligiyla göz dolduruyor. Birçok şirketin çalışanlarına iş telefonu olarak verdiği iPhone günlük kullanımda pek işe yaramayabiliyor. İşte bunu fırsata çevirecek bir uygulama olan iOS ta İkinci WhatsApp Açma Programı iş telefonlarında bile sevdiklerinizle konusmanizi mesajlasmanizi hatta görüntülü konusmanizi saglayacak. Amiral gemi telefon çıkartma konusunda birinci olan iPhone sizleri memnun etmeye devam edecek gibi gözüküyor.

Pcden Çoklu WhatsApp Kullanma

WhatsApp Web özelliği ile pclerimize bile giren Whatsapp şimdide çoklu bir şekilde kullanmanızı sağlayacak bir özelliği ile geliyor. Pcden rahatça Cift WhatsApp açabilecek PC başında iken bile arkadaşlarınızla sohbet edebileceğiniz bir ortama kavuşacaksınız. Önceden Bluestacks gibi uğraştırıcı programlar vardı sımdi ise WhatsApp Web i Birden Fazla Bilgisayarda Kullanabileceksiniz. Bilgisayarda 2 WhatsApp olarakta adlandırabileceğimiz bu uygulama hızlı kurulumu kolay kullanımı ile size ilkleri yasatacak. 2 ayrı telefonda whatsapp gibi güzel bir özelliğin bulunması bizleri sevindirdi.

Bir yanıt yazın