istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Çiçekçi Sokağı oyunu seyircisiyle buluşuyor

Çiçekçi Sokağı oyunu seyircisiyle buluşuyor

“Çiçekçi Sokağı” isimli yeni müzikli oyun, Teatro Rudius’un 2024’ün ilk temsilinde seyirciyle buluşacak. Kosta Kortidis’in yazıp yönettiği bu oyun, 1900’lerin başlarında Pera’da, sekiz farklı milletin dokuz farklı lisanla konuştuğu bir mekanda geçen gerçek bir habere dayanıyor. Adalet, cinayet ve bir kadın hikâyesini içeren bu prodüksiyon, Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Oyuncu kadrosunda ünlü isim Wilma Elles’in Kosta Kortidis ile birlikte başrolü paylaştığı “Çiçekçi Sokağı”nda Alp Balkan, İlkay Özşen, Dilara Tabak, Ali Alkın Aydın, Pari Mayıs ve Akın Kaplan da rol alıyor. Kosta Kortidis’in yazdığı ve yönettiği bu prodüksiyon, Teatro Rudius’un beşinci prodüksiyonu olarak tiyatro severlerle buluşacak.

Oyun, Pera’da yaşanmış gazetelere yansımış tarihi bir hadiseyi konu alıyor. İki perdelik bu oyun, aşk, tutku, entrika ve intikamı içinde barındırıyor. Çiçekçi’nin, Despina’nın, Vasilis’in, Periklis’in ve diğer karakterlerin hikâyesi, sırların ışığında bir adalet, bir cinayet ve bir kadın hikâyesi olarak seyirciyle buluşacak.

10 Ocak 2024 Çarşamba akşamı Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi Müşfik Kenter Sahnesi’nde sahnelenecek olan “Çiçekçi Sokağı” için biletler Biletinial.com, Biletix ve gişeden temin edilebilir.

Kamil Hızer / Aktüel10.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir