istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Brandroof Yılbaşı Alışveriş Şenliği bu yıl ikinci kez düzenlendi

Brandroof Yılbaşı Alışveriş Şenliği bu yıl ikinci kez düzenlendi

Adana’nın geleneksel Brandroof Yılbaşı Alışveriş Şenliği, farklı sektörlerden birçok girişimci markayı yeni yılın ilk kermesinde bir araya getirdi.

Züleyha Körbulak, Ebru Dinç Sarı ve Gülümsün Adalı Özelköse gibi girişimci iş insanlarının ikinci kez düzenlediği Brandroof etkinliği, alışverişin yanı sıra zengin panellerle Adana halkına keyifli bir gün sundu. Kadın girişimcileri desteklemeyi ve farklı şehirlerde ağ oluşturmayı amaçlayan Brandroof, çeşitli markalara tanıtım ve iş geliştirme fırsatı sağladı.

Doğa Şirketler Grubu’nun katkılarıyla gerçekleşen etkinlik, konuşmacıların panelleriyle renklendi. Buse Terim, Buses Garage Sale projesini ve bu projede kullanılan parçaların farklı hikayelerde hayat bulmasını, sürdürülebilir dünyaya uyum sağlamasını ziyaretçilere aktardı.

Aslı Filinta ise Anadolu’nun hikayelerini tasarımın gücüyle geleceğe taşımayı hedefleyen markasıyla “Kadın Olmanın Gücü” adlı panelde ilham verdi. Adanalılar, birbirinden çeşitli markalarla yılbaşı alışverişinin tadını çıkardılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir