istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Çiçeği burnunda grup Krass”tan ilk tekli

Çiçeği burnunda grup Krass”tan ilk tekli

Daha çiçeği burnunda bir duo grup olan Krass! , 2024 yılının Ocak ayında Kadıköy’de bir sohbet arasında, Çisil Egeli ve Sevim Varlıklar aralarında şakalaşırken kuruldu. Her ikisi de liseden beri hem çok yakın iki arkadaş hem de aynı müzikal zevki paylaşmakla müzikdaş oldu. Çisil Egeli’nin hali hazırda devam eden solo kariyerinin yanında daha fazla müzik üretmek için yollar arayan Çisil ve Sevim güçlerini birleştirmeye karar verdi. İzmir’de başlayan tanışıklıkları önce Almanya’da, daha sonra Krass! kurulduğunda İstanbul’da kök saldı.

 

Türkçe müziğin 90’lar disko ve house esintileriyle yeniden yorumlandığı, elektronik bir altyapıyla hazırlanan şarkılar, sözleriyle gündelik konulardan sıkılan insanların sesi olup onları biraz da olsa dans ettirmeyi amaçlıyor. Ana ilhamları Avrupa diskolarını silip süpüren house ritimleri olan Krass!, “hiçbir şey çok da önemli değil ya” felsefesiyle ciddi duyguları esprili bir dille ifade etmeye çalışıyor.

 

Müzik olduğu kadar Sevim ve Çisil’in hayata bakış açıları ve esprileri de grubun kimliğine yön veriyor.

 

Dinleyicilerin beğenisine sunulan Krass!’ın ilk tekli çalışması “Boğmayın Beni”nin sözleri Sevim Varlıklar’a, bestesi ve düzenlemesi de Çisil Egeli’ye ait

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir