istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Bioderma Sebium ile Yağlı Cilt Bakımı!

Güzel ve canlı bir cilde sahip olmak için cilde düzenli olarak bakım yapmak gerekir. Cilt bakımının temel adımları cildi temizleme, tonikleme ve nemlendirmektir.

Bioderma Sebium ile Yağlı Cilt Bakımı!

Burada dikkat edilmesi gereken nokta ise cilt tipinizle uyumlu ürünler tercih etmektir. Her cilt özel bir bakıma ihtiyaç duyar. Ancak yağlı cilde sahipseniz cilt bakımı sizin için ekstra önem taşır. Çünkü yağlı ciltlerin ciltteki sebum(yağ) oranı yüksektir, bu durumda ciltte sivilce ve siyah nokta oluşumuna sebep olur.

Siz de yağlı ciltler için özel olarak geliştirilmiş Bioderma sebium ürünleri ile cilt bakımınızı tamamlayabilirsiniz. Bioderma sebium, karma ve yağlı ciltlerin yağlanma problemini kontrol altına almayı sağlarken akne, siyah nokta ve gözenek problemlerine de çözüm sağlar. O halde gelin birlikte seri içerisinde yer alan ürünleri inceleyelim…

Bioderma Sebium Foaming Gel

Cildi ve makyaj kalıntılarını nazikçe temizler. Geliştirilmiş içeriği sayesinde cildin sebum (yağ) seviyesini dengelemeye yardımcı olur. Sabun içermeyen Bioderma yüz yıkama jeli, cildi kurutmaz. Antibakteriyel özelliği sayesinde ciltte sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı olur.

Sebium Lotion

Ciltteki parlamayı kontrol altına almaya yardımcı toniktir. Ciltteki gözenek görünümünü gidermeye yardımcı olur. Cilde mat bir görünüm kazandırır, aynı zamanda cildin nem seviyesini dengeler.

Sebium Global Cover

Akneli ciltler için hazırlanmış renkli bakım kremidir. Cilt pürüzlerini azaltmaya yardımcı olur. Renkli özelliği sayesinde ciltteki kusurların kapatılmasını sağlar. Kapağındaki yeşil renk ile bölgesel kızarıklık yaşadığınız yere uygulayabilirsiniz.

Bioderma markası sadece yağlı ciltler için değil leke karşıtı olarak geliştirilmiş Bioderma White objective gibi birçok ürünü de geniş yelpazesinde bulundurmaktadır. Bioderma ürünleri kullananlar tarafından güvenle tercih edilmektedir.

Siz de tüm ürünlere uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle Dermokozmetika’dan ulaşabilirsiniz!

Bir yanıt yazın