istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Bim 20 Mayıs 2020 Aktüel Kataloğu Yayınlandı

20 Mayıs tarihinden itibaren marketlerde yerini alacak olan Bim aktüel kataloğu yine bomba gibi ürünlerle geliyor, elektronikten mutfak ürünlerine kadar dolu dolu bir katalog sizi bekliyor. Bim 20 Mayıs 2020 tarihinde satışa sunulması beklenen ürünler bu hafta erkenden belirlendi. İnsanların ihtiyaçları doğrultusunda belirlenen bu aktüel ürünler hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünlerdir. Bim 20 Mayıs 2020 tarihinde satılacak olan aktüel ürünler aşağıdadır.

Bim 20 Mayıs 2020 Aktüel Kataloğu Yayınlandı

Pilsan Akülü Araba 6 volt akü ve 6 V şarj cihazı olan bu aktüel ürünü Bim alışveriş mağazalarından 599 TL’den satın alabilirsiniz. 3 yaşından küçük çocukların kullanmasının sakıncalığı olduğu bu akülü aracın maksimum taşıyabileceği ağırlık 35 kilogramdır. Fren sistemi ayağın gazdan çekilmesi ile devreye girmektedir. Akülü aracın hızı 3,5 km/sa ve araç hareket ederken ön farların otomatik yanma özelliği vardır. Sökülebilir akü, ileri geri vites sistemi, elektronik korna, hareketli aynalar ve sökülebilir koltuklar arabada vardır.

Bim 20 Mayıs aktüel ürünler

Otomatik Çadır 200x150x110 cm ebadındaki çadırın fiyatı Bim mağazalarında 129 TL’dir. Tek hareketle kolay açma kapama sistemi, su geçirmez kumaş, sineklikli kapı ve penceresi vardır. Bu çadırda 7.9 mm çap çadır çubuğu vardır ve bu aktüel ürünü Bim 20 Mayıs 2020 tarihinde satın alabilirsiniz. Solar Lamba, güneş enerjisi ile şarj olabilme özelliğine sahip olan bu aktüel ürünün fiyatı 29,90 TL’dir. Lamba Usb çıkışlı powerbank ile şarj edilebilmektedir. Askı aparatı ile satışa sunulan bu aktüel ürünü Bim alışveriş mağazalarından satın alabilirsiniz.

Bim 20 mayıs 2020 indirimleri

  • Sinek ve Haşere Öldürücü Cihazı Bim alışveriş mağazalarından 29,90 TL’den satın alabilirsiniz.
  • Trax Outdoor Bluetooth Speaker, çağrı cevaplama, MicoSD card girişi olan bu aktüel ürünün fiyatı 75 TL’dir.
  • Farklı modellere sahip olan Arabaları Bim alışveriş mağazalarından 25 TL’den satın alabilirsiniz.

Bim 20 mayıs kataloğu

Columbia Çakmak Taşlı Kamp Bıçağı, 440c çelikten üretilmiş olan bu aktüel ürünü Bim alışveriş mağazalarında 59,90 TL’den satın alabilirsiniz. Lazer kesim ağzı olan bu bıçakta 2 adet magnezyum çubuğa sahiptir.

Çekiçli Kampçı Küreğinin fiyatı Bim alışveriş mağazalarında 39,90 TL’dir. Kürek, kazma, çekiş ve çivi çıkarma aracı olarak kullanılabilen bu aktüel üründe taşıma kılıfı mevcuttur.

North Pacific Kampçı Baltası, paslanmaz çelikten üretilen bu baltanın saklama kılıfı mevcuttur. bu aktüel ürünü 29,90 TL’den Bim alışveriş mağazalarından Bim 20 Mayıs 2020 tarihinde satın alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın