hiltonbet jojobet

Avrupa Yakası’nın Kubilay’ından Güldür Güldür’e ağır eleştiri

Avrupa Yakası’nın Kubilay’ından Güldür Güldür’e ağır eleştiri

” Güldür Güldür entübedir ”

“Avrupa Yakası’ dizisiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Vural Çelik , Güldür Güldür Show’a katılacağı haberlerini yalanladı . Ünlü isim ” Güldür Güldür Show’da yer almam mümkün değildir. Güldür Güldür entübedir. Ve birilerinin biran önce fişini çekmesi gerekir ” diyerek Ali Sunal’a eleştirilerde bulundu.

 

DurakMedya’da yer alan habere göre ünlü oyuncu Vural Çelik ,Ali Sunal’ın sunuculuğunu yaptığı Güldür Güldür Show’u eleştiri yağmuruna tuttu. ‘Avrupa Yakası’ dizisinde canlandırdığı ” Kubilay Peynircioğlu ” karakteri ile hafızalara kazınan ünlü isim Güldür Güldür Show’a katılacağı haberlerini yalanladı. Çelik ” Güldür Güldür Show’da yer almam mümkün değildir. Güldür Güldür entübedir. Ve birilerinin biran önce fişini çekmesi gerekir . En yetenekli oyuncularını yitirmiş. Ve sadece anısına saygı duyulan projenin bile o an geldiği zaman bitmesi gerekir. Ben eğer bir projede yer alıyorsam bilin ki sizleri mutlu edip güldüreceğim çok şey vardır projede ” diyerek eleştirilerini sıraladı.

 

Gülse Birsel 5 oyuncuyu bir araya getiremez

 

Öte yandan Vural Çelik Avrupa Yakası dizisinin tekrardan çekilecek haberlerine de açıklık getirdi. Çelik ” Gülse Birsel ana kadrodan 5 kişiyi bile asla bir araya getiremez” diyerek ünlü isme gönderme yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir