istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Arayıcının Efsanesi Hakkında Düşüncelerimiz

2 Sezonluk Macera olarak akıllara kazınmış olan bizimde hayranı olduğumuz Arayıcının Efsanesi hakkındaki düşüncelerimizi paylaşalım!.

Pek dizi izlemeyiz aslında, belgesel falan ama yıllar önce öneri ile başladığımız bir diziden bahsetmeden geçmek olmaz. 2 Sezon olarak yayınlanan ve Türkiye’de sadece 1. Sezonu Fox TV üzerinde Türkçe Dublaj olarak sunulmuş bir dizi. Kıymeti sonradan biliniyor olacakki dijital dünyada izlenmeleri devam ediyor. Bizimde büyük bir hayranlık ile takip ettiğimiz bu dizi hakkında hem Arayıcının Efsanesi Birinci Sezon paylaşalım hemde biraz konuşalım istedik.

İlk Yayın tarihi: 1 Kasım 2008
Son Yayın tarihi: 22 Mayıs 2010
Sezon sayısı: 2

Daha ilk dakikalardan aksiyon ile başlayan dizide iki atlı kadının bir grup askerden kaçarken görüyoruz. Farklı alanlarda at sürerken gördüğümüz bu kovalamacadan anlaşıldığı gibi uzun süre boyunca devam ediyor. Direk olarak öldürmek için saldıran süvariler okları ile sonunda kadınlardan birisini vurmayı başarıyor ve bir süre daha daha ilerledikten sonra bir çöl yamacından yuvarlanıyor. Kardeş olduğunu öğrendiğimiz kardeşlerden birisi kitabı alarak yaralı kardeşini geride bırakmak zorunda kalıyor.

Bir süre ilerledikten sonra yeşil bir duvara çarpan kadının hemen arkasından askerler tekrar gözüküyor, büyü yaparak duvarı geçen kadının arkasından ilerleyen askerler kadını takibe devam ediyorlar. Zaten daha ilk izleniminde Arayıcının Efsanesi bilim kurgu, aksiyon ve maceranın birleşimi ile oluşan bir dizi olduğunu daha ilk dakikalardan anlıyoruz.

Bir yanıt yazın