istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda Türkiye Erkekler sandalye basketbolda Çeyrek Finale Yükseldi

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda Türkiye Erkekler sandalye basketbolda çeyrek finaline gitmeye hak kazandı.

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda Türkiye Erkekler sandalye basketbolda Çeyrek Finale Yükseldi

12 cesur yürek Tokyo çeyrek finaline yeterli antrenman yaparak, kan ter içinde kalarak çalışıp çeyrek finali hak etti. 2020 Tokyo Paralimpik oyunları erkekler tekerlekli sandalye Basketbol A grubunda yer alan Türkiye, dördüncü maçında Milli takım grupta, Güney Kore ve Kanada’dan sonra Kolombiya’yı da yenilgiye uğrattı. Kolombiya’yı 80-38 yenerek çeyrek finale çıkmayı garantilemeyi başardı. Turnuvadaki tek yenilgisini İspanya karşısında alan takım gruptaki son karşılaşma öncesi çeyrek final vizesini almayı es geçmedi.   betpas giriş

Türkiye gruptaki son karşılaşmasını da yarın Japonya ile yapacak. TSİ 08.45’te ev sahibi olan Japonya ile karşı karşıya gelecek. Musashino Forest Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 15-8 önde tamamlayan milliler, soyunma odasına da 37-21 önde bir skor ile gitti. Üçüncü çeyrekte aradaki farkları iyice açan milli takım, final periyodunu ise 64-28 üstünlükle tamamladı.

Ay-yıldızlı ekip rahat bir oyun sergilediği içi son çeyrekte de üstünlük kurarak karşılaşmayı 42 sayı farkla 80-38 kazandı. Müsabakanın en iyi skorer ismi milli takım adına 19 sayı getiren Özgür Gürbulak oldu.

Karşılaşmada Özgür Gürbulak Dikkat Çekti

30 Nisan 1981 İzmir doğumlu olan Özgür Gürbulak, tekerlekli sandalye basketbol oyuncusu olarak Galatasaray tekerlekli sandalyesi basketbol takımında ve de aynı zamanda milli takımda yer almaktadır. Dünya Şampiyonası’nda turnuvanın en skorer ikinci ismi olarak dikkatleri üzerine toplamıştır. Sayı kralı olduğu Avrupa Şampiyonası’nda En Değerli Oyuncu Ödülünü almayı da başardı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir