istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Yenidoğan Bebek Giyim

Bebek dünyaya gelmesiyle giyim ihtiyacı başlar. Bebek ilk doğduğunda soğuk havaya maruz kaldığından sıcak tutacak kıyafetlere ihtiyaç duyulur.

Yenidoğan Bebek Giyim

Bebek giyim annelerin daha hamilelik döneminde alışverişe başladığı bir süreçtir.  Yenidoğan bebek için kadınlar önceden çanta hazırlayarak bu sürece 1-0 önde başlar. Yenidoğan bebek çantasında alt-üst zıbın takımı, iç zıbın, eldiven, battaniye, bere, emzirme önlüğü, patik, ağız mendili ve çocuk bezi bulundurulmalıdır. Bebeklerin yanı sıra annelerinde bir takım ihtiyaçları bulunur. Bunlardan bazıları göğüs pedi, pijama takımı, yelek, emzirme pompası ve lohusa setidir.

Kışlık Bebek Giyim Ürünleri

Bebek giyim yazlık ve kışlık olarak ayrı ayrı model seçenekleri ile karşımıza çıkmaktadır. Bebekler yetişkin bireylerin aksine soğuğa karşı daha fazla korunmalıdır. Anneler bu konuda hassas davranarak bebeklerinin sağlığına dikkat etmelidir. Soğuk kış aylarında bebekleri daha fazla korumak için mont, atkı- eldiven seti, triko yelek, eşofman takımı, pamuklu çorap, külotlu çorap, bot ve üç iplikli elbise bebek giyim için en çok tercih edilenler arasındadır. En güzel bebek kıyafetlerine https://www.breeze.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir