istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Yemek Kartları Düzenlemesi

Yemek Kartları Düzenlemesi

Bir çok firma hali hazırda bu tarz kartlardan faydalanmaktadır. Bunu kullanmalarındaki amaç hem vergi indirimi kendi bünyesinde yemek vermenin ne kadar masraflı ve uğraştırıcı bir durum olmasıdır. Aşçılara sebze meyve ve mutfak malzemelerine verilecek uğraşın ve masrafın yemek kartlarına oranla çok daha masraflı olmasıdır. Yemek kartı geçen yerler işçiler için de kart daha avantajlıdır kendi istedikleri sevdikleri yemeği istedikleri restaurantta yemenin avantajı kendi iş yerlerinde çıkacak  yemekten daha zevkli olacağı aşikardır. Bu kartlarla ayrıca istedikleri marketten alışveriş yapacaklarını bilmeliler evleri için gıda ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ek gelir gibi düşünülebilir. Neredeyse artık her yerde geçerli olan bu kartların artık banka kartı gibi bir işlev görebileceği söylentiler arasına girmeye başladı. Bu kartların ileride geçerliliği daha da artacak gibi gözüküyor. Artık birçok giyim mağazasında geçerli olmaya başlayan bu kartlar tatil rezervasyon siteleri içerisinde farklı indirimlerle desteklenmeye başlandı.

Ticket-Endered

Şu aralar oldukça fazla kullanıcısı olan bu kartın şirket sahiplerine uyguladığı yemek kartı avantajı  daha fazla gibi gözüküyor. Uzun zamandır yemek kartlarından alınan fazla vergilerin düşürülmesi ile hatta daha da düşürülecek olması ile bu kartların avantajları daha da arttı. Bunu en iyi uygulanan şirketler arasında olan Endered yemek kartları şu anda oldukça popüler durumda bir çok market zincirlerinde restaurantlarda geçerliliği günden güne artan bu kartın kullanıcılarına avantajları oldukça yüksek. Anlaşmalı olduğu şirketlerde yapılan alışverişlerde geri ödeme kampanyası yaparak harcadığınız miktarın belirli bir kısmını kartınıza geri yatırıyorlar. Yemeksepeti uygulamasında da geçerliliği olan bu kartların ayrıca yemek çeki de bulunmaktadır.

Sodexo

Başka bir yemek kartı olan sodexo bir çok şirket tarafından kullanılıyor. Bu kartında yemeksepeti uygulamasında geçerliliği bulunmaktadır. Anlaşmalı oldukları şirketlerle bu kart üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Kendi uygulaması da bulunan bu karttan sürekli olarak bakiye kontrolü işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu işlemlerden farklı olarak sizlere bildirimler  sayesinde haber vererek hangi şirketle anlaşmalı oldukları vede buralardan yaptığınız alışverişlerde ne kadar indirim kazanacağınızı kampanyalar eşliğinde haber veriyorlar. Sodexo sayesinde alışveriş yaparak misket harcamalarınızı çoğaltabilirsiniz.

Multinet

Bir çok şirketin kullandığı bu yemek kartı uygulaması indirimleriyle oldukça meşhurdur. Eskiden beri kullanılan bu kartın diğer kartlarda olduğu gibi pek çok merkezde geçerliliği ve indirimleri bulunmaktadır.

Setcard

Temassız özelliği bulunan bu kartlarda Setpara  denilen indirim uygulaması bulunmaktadır. Harcadıkça kazanacağınız bu uygulama ile ekstra olarak gıda alışverişlerinden yararlanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın