GÜNDEMİ BUL MENÜ

Paylaş:
X
Güncel

Ünlü yönetmen Ömer Gürkan Şimşek bir ilke imza atmaya hazırlanıyor

Arda Tunahan Yazar / Editör
06.05.2022 11:43 72 Okunma 2 Dk Okuma
Ünlü yönetmen Ömer Gürkan Şimşek bir ilke imza atmaya hazırlanıyor


Geçtiğimiz yıl en iyi senarist ve bu yılda en iyi yönetmen ödülünü alan Ömer Gürkan Şimşek Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Başarılı senarist ve yönetmen Ömer Gürkan Şimşek çekimleri hem Cezayir hem Türkiye’de yapılacak olan romantik komedi tarzı bir dizi filmin çekimleri için çalışmalarına start verdi. Başarılı yönetmen bu projesinde Cezayir’in en ünlü şarkıcısı Souhila Ben Lachhab’ın başrolde olacağını açıklarken bu dizi ile Türkiye ve Cezayir arasındaki 500 yıllık kardeşliğin simgesi olması bekleniyor.

Ünlü yönetmen Ömer Gürkan Şimşek dizinin senaryosunu yazdığını, çekimler için mekanların belirlendiğini belirterek “ Bugüne kadar yapılan hiçbir dizi filmin çekimleri için Cezayir düşünülmedi ve kullanılmadı. Bu dizi aynı zamanda Cezayir’de de yayınlanacak. Dizi filmimiz için Cezayir’in süper starı Souhila Ben Lachhab ile konuştuk ve kendisiyle her konuda anlaştık. Dizimizin çekimlerine de Cezayir’de önümüzdeki günlerde start vereceğiz” dedi.

Cezayir’in en ünlü şarkıcılarından biri olan Souhila Ben Lachhab ise yaptığı açıklamada “Böyle güzel bir projede bana başrol teklif edilmesi beni çok mutlu etti. Ülkem ile Türkiye arasında uzun yıllardır manevi bir bağ vardı. Ve bu dizi sayesinde bu bağ daha da kuvvetlenecek, belki de iki ülke arasında kültürel faaliyetler daha da artacak” diyerek mutluluğunu ifade etti.

Arda Tunahan

Gündemi Bul yazarı. Gündemdeki son gelişmeleri, bağımsız analizleri ve araştırmaları sizlerle paylaşıyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Bir Cevap Yazın

3 + 3 = ?