istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

UMUT BOLEL’E SANAL ÇETE SALDIRISI

Birbirinden farklı sektörlerde yaptığı ses getiren projeleriyle tanınan Umut BOLEL’i ekibinden büyük darbe şoku sarstı.

UMUT BOLEL’E SANAL ÇETE SALDIRISI

Son zamanlarda üzerinde yoğun çalışmalar yürüttüğü teknoloji, bilişim, kripto para projelerini hayata geçirerek lansman planlaması yapan Umut BOLEL kurmuş olduğu yazılım şirketinin Türkiye’de ki ekip üyeleri tarafından dolandırıldı. Bir çok farklı sektörde müşterisi olan yazılım şirketinin hali hazırda yürüttüğü projelerin hepsini iptal etmek zorunda kalan Bolel, tekrar hızlı bir yapılanmanın çalışmasına başladı. Ekibindeki üyeler hakkında gerekli suç duyurularını ve hukuki işlemleri başlatan iş insanı Umut BOLEL hakkında karalama propagandası yapmaya çalışan ekibi ile yollarını ayıran Bolel yeni bir ekip kurma hazırlığında.
Süreci yöneten müvekkilinden gelen açıklamalar doğrultusunda karalama propagandaları, almış olduğu zararlar, isim lekeleme, maddi manevi işe zarar, nitelikli dolandırıcılık, hakaret, tehdit gibi konularda gerekli suç duyurularını başlattığını belirtti ve şu sözleri ekledi:
‘’ Sayın Umut BOLEL hakkında yoğun bir karalama politikası başlamış durumda, bu durumların hepsi asılsızdır. Bu süreci resmi yollarla ilerletmeye başladık ve gerekli suç duyurularında bulunduk. Asla peşini bırakmayacağız. Bu bir çete eylemi. Başarının arkasını kazan sürekli olacaktır. Savaşmak için buradayız. Teşekkürler.’’

Yerel seçimlere de az kalmışken, üstelik Umut BOLEL’den yerel seçimlerle ilgili bir sürpriz beklenirken, bir siyasi parti ile son günlerde girmiş olduğu yakınlıktan hemen sonra, Umut BOLEL’e bu yapılanlar acaba tesadüf mü yoksa planlı mı? Sorusunu akıllara getiriyor açıkçası.
İş rakipleri mi? Siyasi rakipleri mi? Kim bu?
Soruların cevabını aramaya devam edeceğiz.

Bir yanıt yazın