GÜNDEMİ BUL MENÜ

Paylaş:
X
Güncel

TÜRK VE ALMAN DIŞİŞLERİ BAKANLARI BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Arda Tunahan Yazar / Editör
30.08.2021 14:35 62 Okunma 1 Dk Okuma
TÜRK VE ALMAN DIŞİŞLERİ BAKANLARI BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ


TÜRK VE ALMAN DIŞİŞLERİ BAKANLARI BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Heiko Maas ile Antalya’da ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu, Türkiye’nin Afganistan’dan gelecek mülteci akınını kaldıramayacağını belirterek, “Biz ahlaki ve insani sorumluluklarımızı yeterince yerine getirdik” dedi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas ile düzenlediği ortak basın toplantısında Afganistan konusunda önemli açıklamalarda bulundu ve Çavuşoğlu özetle şunları söyledi:
Biz Türkiye olarak göç konusunda ahlaki ve insani sorumluluklarımızı yeterince yerine getirdik. Bizim artık ilave bir mülteci yükü kaldırmamız söz konusu değildir.

MAAS: TÜRKİYE ÖNEMLİ KATKIDA BULUNUYOR

Almanya Dışişleri Bakanı Maas, Kabil Hamid Karzai Havalimanı’ndaki tahliyelerde Türkiye’nin çok önemli katkılarda bulunduğunu belirterek, “Türkiye, havaalanındaki faaliyetleriyle tahliyelere önemli bir katkıda bulunuyor” ifadeleri kullandı.

PROF. DR. ABDURRAHİM VURAL- ALMANYA

Arda Tunahan

Gündemi Bul yazarı. Gündemdeki son gelişmeleri, bağımsız analizleri ve araştırmaları sizlerle paylaşıyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Bir Cevap Yazın

3 + 5 = ?