istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Tuğçe Tayfur’un evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor!

Tuğçe Tayfur’un evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor!

Son dönemde, Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın kızı Tuğçe Tayfur’un özel hayatı merak konusu oldu. Yaklaşık dört ay önce Muhammet Aydın ile evlenen Tuğçe Tayfur, kısa süre önce hamile olduğunu duyurarak dikkatleri üzerine çekti. Ancak, aralarında sorun olduğu yönünde söylentiler de ortaya atıldı.

Tuğçe Tayfur, sürekli olarak medyanın ilgi odağı haline geldi. Önceki nişanlısı Burak Kalfa ile yaşadığı tartışmalı ayrılığın ardından Tuğçe Tayfur, yaklaşık dört ay önce Muhammet Aydın ile hayatını birleştirmişti.

Evlendikten sonra Tuğçe Tayfur, duygusal bir paylaşımda bulunarak, “Ciddi bir şeyler yazıp siliyorum ama o kadar mutluyum ve çok uzun zaman sonra o kadar kendim gibiyim ki ciddi bir şeyler yazamayacağım. Bizler ne kadar planlar yapsak da sonunda Allah’ın dediği oluyor. Elhamdülillah Allah, seni bana gönderdi. Ne de güzel etti. Tabii sana ne ithamda bulundular ama bir kulağımızdan girdi bir kulağımızdan çıktı. Çünkü doğru duvar yıkılmazdı. Allah için seni çok seviyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Ancak, son zamanlarda Tuğçe Tayfur, kocasını takipten çıkarmış ve birlikte oldukları fotoğrafları silmişti. Bu hareketleriyle dikkat çeken Tuğçe Tayfur’un ilişki sorunları yaşadığına dair iddiaları güçlendirdiği konuşuluyor.

Muhammet Aydın da eşine benzer şekilde karşılık verdi. İkinci kez evlenen çiftin, bu karışık durumuyla “Ayrıldılar mı?” sorusunu akıllara getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir