istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Serra Arıtürk’ten yeni şarkı: “Beni Al”

Serra Arıtürk’ten yeni şarkı: “Beni Al”

Serra Arıtürk, sözü ve müziği kendisine ait olan “Beni Al” isimli yeni şarkısıyla müzikseverlerle buluşuyor. Şarkının düzenlemesi ise son zamanlarda Kum ile yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Luca Fritz’e ait.

Süheyl Atay ve Orkun Tunç prodüktörlüğünde, Garaj Müzik etiketiyle yayınlanan “Beni Al”, yalın ama anlamlı sözleri, gitar aranjmanları ve 90’lara ait grunge hissiyatının pop müziğine yansımasıyla dikkat çeken özgün ve yalın bir sound’a sahip.

Şarkıda alternatif pop müziğin, indie ve soft punk türleriyle buluştuğu noktada ortaya çıkan sound, Amerikan pop-rock müziğine de göz kırpıyor. Enstrümantal elementler ve yalınlık ön planda tutulurken, şarkının demo halindeki gitar aranjmanlarına da büyük ölçüde sadık kalınmış.

Sözlerin taşıdığı açıklık, bestenin harmonik formunun verdiği umut duygusu ve gitarların öncülük ettiği sound’un özgür ruhuyla bütünleşen şarkı, dinleyiciye yalnız olmadığını hissettiriyor.

Küçük Oda prodüksiyonu olan “Beni Al” video klibinde ise kendine söz geçirmeye çalışan, çareleri tükenmiş olsa da bir umut arayan genç bir kadın, minimal bir sinematik anlayışla izleyiciyle buluşuyor. Kağan Tekkaya’ya ait fotoğraflarda ise bu genç kadının en filtresiz hali sergileniyor.

Haber: Kamil Hızer / Aktuel10.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir