istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Senden Önce dizisine sete çıkmadan ne oyuncu ne yönetmen dayanıyor!

Senden Önce dizisine sete çıkmadan ne oyuncu ne yönetmen dayanıyor!

Dünyada büyük ilgi gören “Till Death” adlı dizinin uyarlaması olarak Kanal D’de önümüzdeki yıl yayınlanması planlanan “Senden Önce” dizisi daha sete çıkmadan sorunlar yaşamaya başladı.

 

Dizinin erkek başrol oyuncusu ile Alp Navruz ile görüşülürken dizinin yönetmeni olarak Serdar Gözelek ile anlaşmış ama kısa bir süre sonra Gözelek’ten vazgeçerek yönetmenlik koltuğunu Feride Kaytan’a vermişlerdi.

 

Kanal yönetimi başrol için Alp Navruz ile görüşmelere devam ederken birden bire İbrahim Çelikkol ile anlaşan yapımcılar ardından kadın başrol oyuncusu  içinde ekranlara Melis Sezen ile el sıkışmışlardı.

 

Ama ne olduysa birden oldu ve İbrahim Çelikkol ile kanal yönetimi anlaşamaması üzerine İbrahim Çelikkol projeden ayrıldı. Bu ayrılığın hemen ardından bu kez Melis Sezen’de kanal yönetiminden projeden affını istedi.

 

İbrahim Çelikkol “Senden Önce” dizisinde ünlü bir inşaat şirketi sahibi ve yöneticisi “Hakan Dağıstanlı” karakterine hayat verecekken eşi “Merve” karakterine Melis Sezen hayat verecekti.

 

Şimdi dizinin başrol oyuncusu ile tekrar Alp Navruz ile tekrar görüşmelere başlandığı öğrenilirken dizinin kadın oyuncusu içinde alternatif isimlerle görüşmelere başlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir