istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Şeffaf Diş Teli Farkları Nedir? Diş Teli Fiyatları Ne Kadar?

Şeffaf diş teli, diğer diş teli arasında en popüler olan ve en kullanışlı olan diş telidir. Şeffaf Diş teli diğer diş teline göre biraz pahalıdır. Diş teli fiyatları konusunda en pahalı diş teli olarak geçer.

Şeffaf Diş Teli Farkları Nedir? Diş Teli Fiyatları Ne Kadar?

Şeffaf diş teli Invisalign olarak da adlandırılabilir. Genelde diş hekimleri ve ortodonti uzmanları şeffaf diş teline Invısalign olarak isim verirler.

Şeffaf Diş teli, 18 ila 30 adet özel yapım, ağız koruyucu benzeri şeffaf plastik tellerden oluşur. Ayarlayıcılar çıkarılabilir ve 2 haftada bir değiştirilir.

Artıları: Neredeyse görünmez; Hastalar ne isterlerse yiyip içebilirler

Eksileri: Ciddi diş problemlerinde çalışmaz; çocuklar için değil, yalnızca yetişkinler ve gençler için geçerlidir; daha pahalı seçenektir. Kolayca kaybolabilir ve değiştirilmesi maliyetli olabilir; tedavi potansiyel olarak daha uzun sürebilir.

Şeffaf Diş Telinin Tercih Edilmesinin Nedenleri!.

Şeffaf diş teli kullanış konforu olarak diğer diş teli çeşitlerinden çok çok önde bulunmaktadır. Şeffaf olması ve görünmemesi hastalar için çok büyük bir avantajdır. Bu sayede hastalar tedavi gördükleri belli olmadan günlük hayatlarına devem edebilmektedir. Diş teli fiyatları olarak listenin başında gelen Şeffaf Diş teli, sahip olmak için verilen bedeli fazlasıyla karşılamaktadır. Diğer diş telinde olduğu gibi yeme ve içme gibi fonskiyonlarda sınırlandırma yoktur. Hastalar istediklerini yiyebilir ve içebilirler. Lakin diğer diş telinde bu mümkün değildir çünkü sınırlamanın dışına çıkarsanız acı ve ağrı yaşayabilirsiniz.

Şeffaf Diş teli, ön dişlerde bulunan kozmetik sorunları da düzeltmek için kullanılır. Şeffaf Diş teli çarpık veya aralıklı dişler için kullanılmaktadır. Bu tür diş telinin çocuklar için kullanımı uygun değildir. Şeffaf diş telinin en büyük dezavantajlarından bir tanesi de kolayca kaybedilebilir olmasıdır. Herhangi bir kayıp durumu söz konusu olduğunda yeniden yaptırılması oldukça maliyetli olabilir. Şeffaf diş teli kullanan hasta tarafından 2 haftada bir değiştirilmelidir. Bu tedaviden daha fazla verim alabilmek ve sağlıklı, düzgün dişlere sahip olmak isteyen kişiler düzenli olarak değişimini ve bakımını yaptırmalıdır. Şeffaf Diş teli diş tedavisinde kullanılan en gelişmiş tellerden bir tanesidir ve kullanan hastalar tarafından onaylanmış ve memnun kalınmış bir diş teli türüdür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir