istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Perviz Qasımov’dan Haydar Aliyev’in anısına “Haydar Ata”

Perviz Qasımov’dan Haydar Aliyev’in anısına “Haydar Ata”

Azerbaycan’ın ölümsüz lideri Haydar Aliyev, ülkesine sağladığı büyük hizmetlerinden dolayı her zaman halkının, siyasetçilerin ve sanat dünyasının gündeminde kalarak anılmaya devam ediyor.

Haydar Aliyev’in ülkesi için yaptıkları ve verdiği mücadele bugüne kadar unutulmadığı gibi bundan sonra da unutulmayacak gibi gözüküyor.

Azerbaycan’ın ünlü sanatçılarından biri olan Perviz Qasımov Haydar Aliyev’in anma günü olan 12 Aralık tarihinde “Haydar Ata” adını verdiği şarkısını ve klibini yayımlayarak, Haydar Aliyev’in anısını tüm dünyaya duyurmayı amaçladı ve bunu başardı.

“Haydar Ata” adını taşıyan eser için yönetmen İbrahim Bülbül’ü Azerbaycan’a getiren Perviz Qasımov, klip çalışmasının uygulayıcı yapımcılığını Yalçın Çoban’a emanet etti. Türkiye’den getirdiği ekip ile 10 gün süren bir klip çalışmasını başarıyla tamamladı. Başarılı sanatçı, “Bu benim için bir onur meselesi. Önderimizi anıyor ve yaşatıyoruz. Yaptığım iş, gurur duyduğumuz liderimize yakışır bir çalışma ile her yerde ülkemin en güzel reklamını yapmayı amaçlıyor” dedi.

Perviz Qasımov’un yorumuyla hazırlanan “Haydar Ata” adlı klip, Azerbaycan halkının büyük liderinin anısına ithaf edilerek 12 Aralık’ta yayınlandı.

Kamil Hızer / aktuel10.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir